Badkamers Willebroek: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Willebroek: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Heb je plannen om je badkamer in Willebroek te vernieuwen? Denk dan meteen aan Zelfbouwmarkt.  Op die manier verlies je geen tijd met alle badkamerwinkels in de buurt langs te gaan op zoek naar jouw droombadkamer. Zelfbouwmarkt is immers al 40 jaar de referentie voor badkamers in Antwerpen. Je bereikt de ruime parking van Zelfbouwmarkt na slechts 45 minuten rijden vanuit het centrum van Willebroek aan de Ring West te Ninove. Zo heb je toegang tot onze showroom van wel 6000 m² vol badkamerideeën en -inspiratie.

Ons uitgebreid assortiment biedt onderdak aan badkamers in alle stijlen: Scandinavisch, industrieel, trendy, nostalgisch, modern en eigentijds. Wat je ook wenst, Zelfbouwmarkt heeft alles in huis om van jouw badkamer een wellness paradijs te maken.

We maken bovendien komaf met lange levertermijnen en onbetaalbare badkamers. Jouw Willebroekse badkamer binnen je budget en onmiddellijk beschikbaar, daar gaan we voor. We hebben alvast 90% van alle badkamerartikels op stock zodat je ze na aankoop dadelijk kan meenemen uit ons magazijn.

Laat het vervoer geen struikelblok vormen. Of je nu via de webshop of in onze toonzaal bestelt, je kan op Zelfbouwmarkt rekenen om jouw badkamer op afspraak in Willebroek te laten leveren. Onze professionele transportfirma’s rijden ook langs Blaasveld, Heindonk en Tisselt. Bestel intussen nog een ijskoude Duvel en een “Schep”, Willebroeks paardenstoofvlees, en wees ervan gerust dat je droombadkamer al snel jouw kant op komt dankzij Zelfbouwmarkt.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Willebroek

Droom je van je badkamer terwijl je langs de jachthaven van Klein-Willebroek flaneert met het prachtige sashuis? Komen er tijdens een wandeling rond het fort van Breendonk allerlei badkamerideeën naar boven? Maak snel van de gelegenheid gebruik om te rade te gaan bij Zelfbouwmarkt. Zowel in de webshop als in de toonzaal vind je alles voor een volledige badkamer.

Niet enkel vind je douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels van onze 3 stijlvolle en exclusieve badkamermerken Belbano, Mio Bagno en Simply. We denken ook aan je vloeren en wanden met onze enorme collectie badkamertegels.

Misschien zijn de PVC-wandpanelen van Dumawall voor jou de ideale match? Ze zijn vochtbestendig en heel gemakkelijk zelf te plaatsen. Ook hier kies je uit verschillende beschikbare decors.

Vergeet tenslotte je badkameraccessoires niet. De finale afwerking van je badkamer zit hem namelijk in de details. Zo voorzien de kwaliteitsmerken Allibert, Wenko en Zack je van alle nodige items om je badkamer compleet te maken. Van tandenborstelhouder tot doucherek; alle badkamerbenodigdheden aan scherpe prijzen. 

Dankzij Zelfbouwmarkt vind je alles voor je volledige, betaalbare Willebroekse badkamer op 1 adres.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-zwart-Willebroek

badkamer domino willebroek

Badkamer Willebroek: professioneel advies!

Of je nu nieuw bouwt of renoveert bij je badkameraankopen komen vaak heel wat vragen op. Past de kraan wel bij mijn gekozen lavabo? Hoe installeer ik die prachtige spiegelkast aan mijn badkamermuur? Op deze en alle andere vragen kent Zelfbouwmarkt het antwoord. Ons bekwaam personeel snelt je dan ook graag ter hulp in onze toonzaal.

Via de website kan je al je badkamerbeslommeringen kwijt via de chatfunctie of het invulformulier. Telefoneren kan natuurlijk ook. Blijf niet met je badkamervragen zitten en kom naar Zelfbouwmarkt voor advies op maat.

Zo installeer jij zelf al snel als een echte professional je complete badkamer in Willebroek dankzij de goede raad van Zelfbouwmarkt.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top