Badkamers Tongeren: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Tongeren: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Plannen om je badkamer te renoveren of nieuw te bouwen? Ook voor je badkamer in Tongeren is er slechts één adres: Zelfbouwmarkt te Ninove. Verlies geen tijd met tal van badkamerwinkels of -sites af te speuren naar jouw droombadkamer. Op 1,5 uurtje rijden van Tongeren kan je immers terecht bij de badkamerspecialist van Limburg.

Met een showroom van wel 6000 m² vind je de nodige badkamerideeën met bijhorend advies. Door Europese groepsaankopen kan Zelfbouwmarkt jou gunstige prijzen aanbieden. Bovendien heeft Zelfbouwmarkt zo wel 90% van alle badkamerartikelen op stock waardoor je alles bijna onmiddellijk kan meenemen. Zeg maar vaarwel tegen de lange levertermijnen.

Of je nu in onze winkel bestelt of via de webshop, sneller dan gedacht heb je je nieuwe badkamer ter beschikking. Vind je zelf geen gepast vervoer om die zware badkamermeubels, dat ligbad, die douchecabine, je radiator of je tegels thuis te krijgen? Dan leveren wij met plezier op afspraak in Tongeren en omgeving. Ook de deelgemeentes Berg, Diets-Heur, ‘s Herenelderen, Koninksem, Lauw, Mal, Neerrepen, Nerem, Overrepen, Piringen, Riksingen, Rutten, Sluizen, Vreren en Widooie kunnen gebruik maken van onze transportdiensten.

Geniet intussen nog even van een Caesaar’ke, een Tongers witteke, want al snel komt jouw fonkelnieuwe badkamer jouw kant uit!

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Tongeren

De rijke geschiedenis van Tongeren toont zich in de verschillende musea die de stad rijk is. De Gallo-Romeinen drukten hun stempel op de stad en hun vergane aanwezigheid toont zich nog steeds in de Tongerse bodem. Zo zijn badkamers zeker niet enkel van deze eeuw. Ook de Gallo-Romeinen zagen het belang van stromend water en heerlijk baden voor de gezondheid. De overblijfselen van het Romeinse aquaduct uit de 1ste eeuw tonen je de oude sanitaire technieken. Gelukkig laat een moderne badkamer zich veel sneller installeren. Voor je complete badkamer hoef je namelijk enkel aan Zelfbouwmarkt te denken.

Vergeet hierbij je badkamertegels. niet te bestellen. Of ga voor de PVC-wandpanelen van Dumawall. Die zijn bestand tegen vocht en super snel te plaatsen. Je kiest uit verschillende decors en gaat zo voor de wand die bij jouw wensen aansluit.

De kwaliteitsmerken Allibert, Wenko en Zack produceren voor jou dan weer badkameraccessoires. Zo stel je snel een badkamer van topkwaliteit samen aan een betaalbare prijs.

De Gallo-Romeinen wensten beslist dat ze ook beroep hadden kunnen doen op Zelfbouwmarkt voor hun Tongerse droombadkamer aan een betaalbare prijs

Bekijk alle badkamermeubels
Badkamermeubel-Tongeren

badkamer-sanitair-tongeren

Badkamer Tongeren: professioneel advies!

Nip je net van een lekker Tongers bier, zoals het Morellenbier, en je vraagt je af hoe je de renovatie van je badkamer gaat aanpakken? Maak je geen zorgen en spring binnen bij Zelfbouwmarkt. Niet alleen bieden we het ruimste badkamerassortiment van Limburg; we staan ook voor je klaar met advies op maat.

Neem een kijkje tussen de stijlvolle badkamerproducten van SimplyBelbano en Mio Bagno die enkel bij Zelfbouwmarkt te krijgen zijn. Je kiest uit stijlvolle douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels aan een topprijs. Heb je vragen over je douchecabine, het aantal te bestellen tegels, je badkamerbeslag of je valse wand? Wat je ook bezighoudt, Zelfbouwmarkt staat je graag bij met raad en daad.

Je kan ons via de website contacteren, waar je met ons kan chatten. Ook in de toonzaal of telefonisch kan je met ons bekwaam personeel praten. Zo staat je badkamer in een oogwenk bij je thuis in Tongeren met de hulp van Zelfbouwmark

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top