Badkamers Oudenaarde: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Oudenaarde: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Wens je je badkamer te renoveren of nieuw te bouwen? Dan ben je bij Zelfbouwmarkt aan het juiste adres. Zo hoef je niet heel Oudenaarde en omstreken rond te rijden op zoek naar de ideale badkamerwinkel of -site. Op 3 kwartier rijden vind je de badkamerspecialist van de Vlaamse Ardennen aan de Ring West in Ninove. Met een showroom van 6000 m² betekent dat voor jou het meest uitgebreide assortiment badkamerideeën en suggesties!

Alles wat je voor een nieuwe badkamer nodig hebt binnen elk budget, daarvoor moet je bij Zelfbouwmarkt zijn. Om het even welke badkamer je voorkeur wegdraagt: industrieel of Scandinavisch, hypermodern of nostalgisch; je bestelt alles bij Zelfbouwmarkt.

Je badkameraankopen kan je dan ook meteen afhalen bij ons magazijn. Lange levertermijnen zijn bij ons verleden tijd, met wel 90% van alle badkamerartikelen op stock ben je zo gesteld. Raak je zelf niet aan gepast vervoer om je badkamer naar Oudenaarde te brengen? Of je nu via de toonzaal of de webshop bestelt, wij regelen dat graag voor jou. Onze transportfirma’s vervoeren je badkameraankopen naar je thuis in Oudenaarde. Bovendien kunnen tevens de gemeentes Bevere, Edelare, Eine, Ename, Heurne, Leupegem, Mater, Melden, Mullem, Nederename, Volkegem en Welden op onze transportdiensten rekenen.

Breng gerust nog een bezoek aan één van de honderd beschermde monumenten die Oudenaarde rijk is en je badkamer komt intussen jouw richting uit.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Oudenaarde

Oudenaarde herbergt een eeuwenoude geschiedenis. Welke stijl draagt jouw voorkeur weg? Het stadhuis dat opgetrokken werd in Brabantse laatgotiek, het spoorwegstation in belle époque stijl, of de elfde-eeuwse burcht in Ename? Welke stijl je ook het beste ligt, bij Zelfbouwmarkt vind je een even uitgebreide badkamercollectie.

Maak je badkamerstijl helemaal af met de nodige badkameraccessoires van Allibert, Wenko en Zack. Topmerken die kwaliteit en gebruikscomfort bieden aan een super prijs.

Ook je badkamertegels voegen een finale touche toe, zowel voor je vloer als je wand. Of opteer je eerder voor de PVC-wandpanelen van Dumawall? Ze laten zich gemakkelijk plaatsen en zijn ideaal voor de badkamer.

Voor een badkamer van topkwaliteit ga je naar Zelfbouwmarkt. Van ligbad tot toiletrolhouder, je vindt alles voor je Oudenaards badkamer binnen jouw budget.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-sanitair-oudenaarde

badkamer-zwart-oudenaarde

Badkamer Oudenaarde: advies op maat!

Wandel je door één van de vijf natuurgebieden in en rond Oudenaarde en geeft de natuur je rust en inspiratie? Zo maak je ruimte in je hoofd om na te denken over die geplande badkamervernieuwing. Check het badkamerassortiment van Zelfbouwmarkt. Als alleenverdeler van de badkamermerken Belbano, Mio Bagno en Simply kies je uit elegante badkamermeubels met betaalbare prijzen.

Voor je complete badkamer kan je bij ons terecht, uit het aanbod bestel je douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels.

Wat onze badkamers pas echt waardevol maakt is het advies op maat dat je er gratis bij krijgt. Zo kan je onze medewerkers altijd contacteren voor antwoord op je vragen. In de toonzaal staan ze je graag bij, maar ook op de website kan je met ze chatten.

Zo heb je echt alles in huis om je Oudenaardse badkamer te installeren als een echte vakman.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top