Badkamers Lede: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Lede: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Zoek je een nieuwe badkamer in de buurt van Lede? Verlies geen tijd en rij meteen naar Zelfbouwmarkt, de badkamerspecialist van Oost-Vlaanderen. Je hoeft niet alle badkamerwinkels of sites in de buurt van Lede te checken om je droombadkamer te vinden. Na 20 minuutjes rijden bereik je de showroom van Zelfbouwmarkt aan de Ring West te Ninove. Er staan je 6000 m² aan badkamersuggesties en ideeën te wachten.

Alle badkamerstijlen zijn vertegenwoordigd: industrieel, Scandinavisch, nostalgisch, trendy, modern, landelijk of klassiek. Je vindt alles in het uitgebreide assortiment van Zelfbouwmarkt.

Door aan Europese groepsaankopen deel te nemen, kunnen we voor jou de prijzen sterk drukken. Zo hebben we niet enkel kwaliteitsbadkamers aan heel scherpe prijzen, maar hebben we ook bijna alle badkameritems op stock. Of je nu via de webshop koopt of in de toonzaal, je mag je aankopen meteen afhalen bij ons magazijn. Bij ons krijg je niet te kampen met lange levertermijnen.

Kan je je badkamerspullen zelf niet naar Lede vervoeren, dan regelen wij dat graag voor jou. We werken samen met professionele transportfirma’s die zonder schade en op afspraak je badkamer in Lede leveren.

Je betaalbare badkamer staat sneller dan je dacht bij je thuis in Lede te schitteren.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Lede

Je complete badkamer bestaat niet enkel uit douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels. Daar zijn we ons bij Zelfbouwmarkt van bewust. We werken met enkele stijlvolle badkamermerken samen om jou een wellness paradijs te bezorgen aan fantastische prijzen. Zo zijn we alleenverdeler van de merken Belbano, Mio Bagno en Simply. Maar ook als het op badkamertegels aankomt, vind je bij ons je gading in onze collectie. Voor Belgische kwaliteitstegels van BelPierro kan je enkel bij ons terecht. Verder kies je uit alle mogelijk vloer- of wandtegels om je badkameroutfit helemaal af te maken.

Gaat je voorkeur uit naar PVC-wandpanelen? Ze zijn gemakkelijk te plaatsen door een handig kliksysteem en vochtbestendig. Check dan ons gamma van Dumawall.

Voor de afwerking van je badkamer grijp je naar de handige badkameraccessoires van Allibert, Wenko en Zack. Van afvoerplug tot zeepbakje, je personaliseert je badkamer naar wens.

Je kan met een gerust gemoed gaan wandelen bij het Kasteel van Lede of in het park van Mesen terwijl je weet dat je complete badkamer snel in orde komt dankzij Zelfbouwmarkt.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-erpe-mere

Badkamer Lede: professioneel advies!

Soms zijn een uitgebreide collectie en scherpe prijzen niet voldoende om je badkamerdromen te realiseren. Bij het verfraaien van een badkamer komen heel wat vragen op. Past de sifon wel bij de gekozen lavabo? Hoe sluit je die thermostatische kraan aan?

Op deze en alle andere badkamervragen biedt Zelfbouwmarkt antwoorden. Je kan bij ons terecht voor advies op maat. Zowel in de toonzaal als op de website. Je kan onze bekwame medewerkers contacteren via telefoon of langs de chat.

Zelfbouwmarkt bouwt mee aan je thuis en dat merk je. We helpen je graag je badkamer in Lede te installeren als een echte vakman.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top