Badkamers Kapellen: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Kapellen: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Kan je in Kapellen je droombadkamer niet vinden? Of je nu wil renoveren of bouwen, bespaar je de tijd van alle badkamerwinkels en -sites in de buurt langs te rijden en kom meteen naar Zelfbouwmarkt. Op een dik uurtje rijden van Kapellen bereik je de badkamerspecialist van de Kempen aan de Ring West te Ninove.

Met 40 jaar ervaring en een showroom van wel 6000 m² heeft Zelfbouwmarkt beslist ook jouw droombadkamer al op stock.

Ons uitgebreid assortiment bevat de badkamermerken Belbano, Simply en Mio Bagno die stijlvolle badkamers produceren aan heel scherpe prijzen. Ook het Belgische tegelmerk BelPierro is enkel bij Zelfbouwmarkt verkrijgbaar.

Zo vind je bij ons de grootste keuze aan douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels. Alles voor je badkamer in alle gewenste stijlen, binnen elk budget en onmiddellijk beschikbaar. Enkel bij Zelfbouwmarkt.

Op die manier kan je je badkameraankopen meteen meenemen vanuit ons magazijn. Kocht je via de webshop of heb je zelf geen geschikt vervoer om je badkamerartikels naar Kapellen te vervoeren? Laat dit geen struikelblok zijn. Zelfbouwmarkt werkt samen met professionele transportfirma’s die zonder zorgen en op afspraak je badkamerbestelling aan huis leveren. Probeer intussen nog een Louwke Poep, het Kapelse streekbier, en vertrouw erop dat jouw nieuwe badkamer sneller dan gedacht onderweg is naar Kapellen dankzij Zelfbouwmarkt.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Kapellen

Kapellen maakte deel uit van de gordel van forten die instond voor de bescherming van het Antwerpse grondgebied tijdens de oorlog. Op de spoorweg langs het fort, kan je nu nog van het groen en de natuur genieten met spoorfietsen. Of maak een wandeling in de Uitlegger en via het anti-tankkanaal. Zoals je in Kapellen terecht kan voor een stuk oorlogsgeschiedenis, zo kan je bij Zelfbouwmarkt aankloppen voor al jouw badkamerbenodigdheden.

Bij Zelfbouwmarkt vind je niet enkel wastafelmeubels of ligbaden. Ook voor de afwerking van je badkamer hebben we alles voorzien. Zo bestel je de gepaste badkamertegels uit onze aantrekkelijke collectie, zowel voor je vloer als je wand. Opteer je voor PVC-wandpanelen? Bekijk dan het assortiment van Dumawall. Ze produceren voor jou vochtbestendige wanden die je gemakkelijk zelf kan plaatsen.

De 3 kwaliteitsmerken Allibert, Wenko en Zack toveren voor jou een heel aanbod van badkameraccessoires tevoorschijn binnen ieders budget. Jouw complete Kapelse badkamer aan topkwaliteit binnen je budget, daar streeft Zelfbouwmarkt naar.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-kapellen

badkamermeubel-kapellen

Badkamer Kapellen: professioneel advies!

Zelfbouwmarkt staat niet enkel garant voor het grootste badkamerassortiment en de strafste prijzen. Als kers op de taart kan je ook bij ons aankloppen voor advies op maat. Goede raad is goud waard en die krijg je er bij Zelfbouwmarkt gratis bij.

In onze toonzaal staan onze medewerkers je graag te woord om een antwoord te geven op al je badkamervragen. Maar ook van op afstand kan je ons contacteren. Zowel telefonisch als op de website via de chat. Zo vallen al je badkamerzorgen van je af en kan je met een gerust gemoed genieten van die Putse Janhagel, een heerlijke geribbelde speculaaskoek met kaneel, honing en amandelen.

Voor je het beseft staat jouw nieuwe badkamer dankzij het advies van Zelfbouwmarkt bij jou thuis in Kapellen te pronken.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top