Badkamers Herentals: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Herentals: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Verspil geen tijd aan het zoeken naar de ideale badkamerwinkel in de buurt van Herentals. Kom meteen naar Zelfbouwmarkt en je vindt alles wat je zoekt op 1 adres. Na ongeveer anderhalf uurtje rijden kom je aan bij onze enorme showroom aan de Ring West te Ninove. Laat je verwonderen door 6000 m² aan badkamerideeën en inspiratie.

Als badkamerspecialist van Antwerpen vind je bij ons douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels. Door Europese groepsaankopen kunnen we zo een uitgebreid assortiment aan badkamerartikelen aanbieden aan super prijzen. Daardoor heb je bij ons niet te kampen met lange levertermijnen want we hebben zo goed als alles steeds op stock. Zo kan je je badkameraankopen meteen meenemen uit ons magazijn, ook als je via de webshop bestelt.

Badkamermeubels, -tegels of sanitair kunnen zwaar en omvangrijk zijn. Vind je zelf geen geschikt transport om je bestelling naar Herentals te vervoeren, dan kan je op Zelfbouwmarkt beroep doen. We werken samen met professionele firma’s die met plezier en op afspraak jouw gekozen badkameritems aan huis leveren. Niet enkel Herentals ligt op de transportroute maar ook de deelgemeentes Noorderwijk en Morkhoven.

Zo komt jouw nieuwe badkamer sneller dan gedacht en zonder zorgen richting Herentals. Daar kan je op klinken met de lokale schuimwijn van domein Roothoofd.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Herentals

Herentals heeft heel wat geschiedkundige rijkdom. De middeleeuwse Lakenhal met belfort biedt tegenwoordig onderdak aan een prachtige beiaard met 49 klokken die tot het UNESCO werelderfgoed behoort. Ook het Herentalse begijnhof is een van de oudste van Brabant. Denk je aan de tijden dat badkamers thuis nog niet bestonden? Prijs je gelukkig dat je nu terecht kan bij Zelfbouwmarkt. Wij maken van de installatie van jouw complete badkamer kinderspel.

Voor je keuze uit douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels kan je terecht bij onze exclusieve badkamermerken Belbano, Mio Bagno en Simply. Ze combineren stijlvolle badkamers van topkwaliteit met heel scherpe prijzen.

Maar ook voor je badkamerwanden kan je uit onze collectie kiezen. Zo hebben we badkamertegels in elke stijl en budget. De PVC-wandpanelen van Dumawall vormen ook de perfecte match voor jouw badkamer. Ze zijn immers vochtbestendig en heel gemakkelijk zelf te plaatsen.

Maak je badkameroutfit helemaal compleet met de badkameraccessoires van Allibert, Wenko en Zack. Van afvoerplug tot zeepbakje, deze 3 topmerken hebben een volledig gamma aan competitieve prijzen.

Bij Zelfbouwmarkt vind je alles voor je Herentalse badkamer onder 1 dak: jouw droombadkamer binnen jouw budget.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-plato-herentals

Badkamer Herentals: professioneel advies!

Droom je weg bij een Baskwadder, een streekbier van de Herentalse Brouwerij Leysen, en denk je aan je nieuwe badkamer? Komen er allerlei vragen in je op?

Laat dit je niet weghouden van je badkamervernieuwing en kom langs bij Zelfbouwmarkt voor advies op maat. Onze bekwame medewerkers beantwoorden met plezier al je vragen. Ook via de website kan je met ze chatten. Telefonisch staan we ook tot je beschikking.

Zelfbouwmarkt bouwt mee aan je thuis en dat merk je. Met de hulp van Zelfbouwmarkt installeer jij al snel je perfecte badkamer als een echte vakman bij je thuis in Herentals.

 

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top