Badkamers Harelbeke: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Harelbeke: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Ga je je Harelbeekse badkamer vernieuwen? Rij dan meteen naar de showroom van Zelfbouwmarkt en verspil geen tijd met andere badkamerwinkels of -sites af te speuren naar jouw perfecte badkamer. Op nog geen uurtje rijden van Harelbeke bereik je de badkamerspecialist van West-Vlaanderen aan de Ring West in Ninove. Of je nu voor een industriële, een hypermoderne, Scandinavische of nostalgische badkamer gaat, je vindt je hele badkameroutfit in onze ruime showroom van 6000 m². Met wel 90% van onze badkamerartikelen op stock, neem je je badkamerbestelling ook meteen mee. Ook als je via de webshop bestelt kan je je gekozen badkameritems meteen afhalen bij ons magazijn.

Door Europese groepsaankopen maakt Zelfbouwmarkt komaf met dure badkamers en lange levertermijnen. Beschik je niet over transport om je zware of omvangrijke badkamermeubels in Harelbeke te krijgen? Zelfbouwmarkt werkt samen met professionele firma’s die jouw droombadkamer graag op afspraak en zonder schade bij jou thuis afleveren. Niet enkel in Harelbeke maar ook in de deelgemeentes Hulste en Bavikhove.

Sneller dan gedacht en binnen jouw budget komt zo je badkamerwens in vervulling. Trakteer jezelf als beloning op een heerlijke verfrissing van brouwerij De Brabandere. Ga voor een lokale frisdrank of een gekend biertje zoals een Petrus, Kwaremont of Bavik. Intussen reken je op Zelfbouwmarkt om jouw perfecte badkamer te realiseren.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Harelbeke

Harelbeke heeft een rijke religieuze geschiedenis. Neem maar een kijkje in de Sint-Salvatorkerk uit de 18de eeuw. Of ga op bezoek bij de zusters van de Heilige Augustinus. Sla dan ook de Sint-Ritakerk niet over. Zoals Harelbeke garant staat voor cultuur en natuur, zo kan je bij Zelfbouwmarkt terecht voor jouw complete badkamer.

Misschien trokken de tegels in de moderne Sint-Ritakerk wel je aandacht? In onze volledige collectie badkamertegels vind je beslist de tegels die je in gedachten hebt, zowel voor je vloer als wand. Voor PVC-wandpanelen om je hangtoilet te installeren, raden we je de vochtbestendige wanden van Dumawall aan. Die zijn gemaakt voor de badkamer en heel gemakkelijk zelf te plaatsen.

Je douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels vind je in het grootste assortiment van Vlaanderen bij Zelfbouwmarkt. Als alleenverdeler van de merken Belbano, Mio Bagno en Simply koop je bij ons stijlvolle badkamers aan heel scherpe prijzen.

De kwaliteitsmerken Allibert, Wenko en Zack helpen jou aan alle badkameraccessoires die je nodig hebt om je badkamer helemaal af te maken. Zelfbouwmarkt zoekt voor jou namelijk badkamers van topkwaliteit aan de beste prijzen. Zo weet jij zeker dat je al snel jouw droombadkamer in Harelbeke kan installeren binnen jouw budget.

Bekijk alle badkamermeubels

badkamer-sanitair-Harelbeke

Badkamer Harelbeke: professioneel advies!

Je gaat niet enkel naar Zelfbouwmarkt voor het enorme badkamerassortiment en de voordelige prijzen. Je kan bij ons ook terecht voor advies op maat. Je eigen badkamer vernieuwen brengt vaak veel vragen en zorgen met zich mee. Blijf hier niet mee zitten en vraag raad aan Zelfbouwmarkt. We helpen je de kuiste kraan kiezen bij de bestelde lavabo. We denken mee aan het perfecte badkamerbeslag.

Om het even wat je bezig houdt, je kan Zelfbouwmarkt altijd contacteren. In onze toonzaal ga je te rade bij onze bekwame medewerkers en ook op de website kan je met ze chatten

Zo verdwijnen al je badkamerbeslommeringen al snel als sneeuw voor de zon. Binnenkort staat jouw nieuwe badkamer in Harelbeke te fonkelen met de ervaren hulp van Zelfbouwmarkt.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top