Badkamers Denderleeuw: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Denderleeuw: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

In Denderleeuw kan je kajakken op de Dender. Dat weet misschien iedereen. Maar wist je ook dat je voor je badkamerrenovatie terecht kan bij Zelfbouwmarkt? Op slechts 10 minuutjes rijden van het centrum bereik je de ruime showroom aan de Ring West in Ninove.

Je hoeft geen energie te steken in alle andere badkamerwinkels of -sites. Als de badkamerspecialist van Oost-Vlaanderen biedt Zelfbouwmarkt je alles voor je badkamer aan betaalbare prijzen. Je wandelt en kiest bij Zelfbouwmarkt tussen 6000 m² aan badkamerinspiratie.

Door Europese groepsaankopen kunnen we de prijzen drukken en hebben we steeds bijna al onze badkamerartikelen al op stock. Of je nu via de webshop of onze toonzaal koopt, je kan je bestelling meteen afhalen bij ons magazijn.

Krijg je je omvangrijke of zware badkameraankopen zoals je ligbad, tegels of sanitair niet in je wagen? Doe dan beroep op Zelfbouwmarkt om alles op afspraak bij je thuis af te leveren. Of je nu in Denderleeuw, Welle of Iddergem woont, je nieuwe badkamer komt sneller dan gedacht jouw kant uit.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Denderleeuw

Het natuurgebied van Welle- en Kapellemeersem dankt zijn unieke fauna en flora aan het natuurlijke overstromingsgebied langs de Dender. Hoewel de natuur hier enorm gebaat bij is, wil je voor je nieuwe badkamer wel wat anders.

Daarom vind je bij Zelfbouwmarkt alles voor de perfecte badkamer! Als exclusief verdeler van de stijlvolle kwaliteitsmerken Belbano, Mio Bagno en Simply kan je kiezen uit douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels aan voordelige prijzen.

Met onze ruime collectie aan badkamertegels vergeten we ook je badkamermuren of -vloer niet. Alle stijlen en smaken zijn vertegenwoordigd. Zo hebben we muur- en wandtegels voor ieders budget.

Ga je eerder voor PVC-wandpanelen? Dan stellen we je Dumawall voor. Een kanjer in het produceren van vochtbestendige en gemakkelijk te plaatsen wanden.

Voor de finale afwerking neem je een kijkje in ons gamma van de kwaliteitsmerken Allibert, Wenko en Zack die alle details voor je volledige badkamer op hen nemen.

Je tovert je Denderleeuwse badkamer van topkwaliteit om tot een waar wellness paradijs dankzij het aanbod van Zelfbouwmarkt.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-zwart-denderleeuw

badkamer domino denderleeuw

Badkamer Denderleeuw: professioneel advies!

Dat je bij Zelfbouwmarkt moet zijn voor betaalbare badkamers aan topkwaliteit weet je intussen. Maar ook voor advies op maat kan je bij ons aankloppen. We zoeken samen een oplossing voor al je badkamerzorgen.

In onze toonzaal kan je steeds onze bekwame medewerkers aanspreken voor alle antwoorden op je vragen.

Komen er thuis nog meer badkamerbeslommeringen bovendrijven? Je kan ons zelfs van op afstand contacteren. Via de website kan je met ons chatten en ook telefonisch zijn we bereikbaar. Op Zelfbouwmarkt kan je rekenen.

Zo plaats je al snel je eigen badkamer als een echte vakman bij je thuis in Denderleeuw.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top