Badkamers Brecht: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Brecht: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Je badkamer bouwen of renoveren brengt soms heel wat frustratie met zich mee. Zo verlies je ontzettend veel tijd door allerlei badkamerwinkels of -sites te doorzoeken. Maak het jezelf gemakkelijk en kom meteen langs bij Zelfbouwmarkt in Ninove. Na iets meer dan een uurtje rijden van Brecht bereik je onze enorme showroom aan de Ring West. Zo vind je meteen alles wat je nodig hebt bij de badkamerspecialist van Antwerpen.

Ons uitgebreid assortiment omvat badkamers en -benodigdheden in alle stijlen en binnen elk budget. Zelfbouwmarkt bouwt graag mee aan je thuis. Niet enkel bieden we alles wat je nodig hebt onder 1 dak, Zelfbouwmarkt maakt voor jou ook komaf met hoge prijzen en lange levertermijnen. Door Europese groepsaankopen hebben we zo goed als alles al op stock en aan heel scherpe prijzen. Zo kan je je badkameraankopen via de toonzaal of de webshop meteen afhalen bij het magazijn in Ninove, of aan het afhaalpunt te Wommelgem.

Past je volledige badkamer niet in je wagen? Reken dan gerust op onze bekwame transportfirma’s die jouw badkamerbestelling graag op afspraak in Brecht leveren. Ook de inwoners van Sint-Lenaarts, Sint-Job-in-'t-Goor en Overbroek kunnen beroep doen op onze leverservice.

Je perfecte badkamer binnen jouw budget snel en gemakkelijk bij je thuis in Brecht? Daarvoor ga je naar Zelfbouwmarkt.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Brecht

Bij je complete badkamer horen ook badkamertegels. Die bestel je snel en zonder zorgen uit onze enorme collectie. Zowel voor je vloer als je muur. Tegels zijn zo handig, vochtbestendig en je hoeft niet meer te schilderen.

Om dezelfde redenen kan je ook opteren voor de PVC-wandpanelen van Dumawall. Zelfbouwmarkt heeft steeds keuze uit verschillende decors. Bovendien plaats je ze zelf gemakkelijk en snel als een echte professional.

Breek je hoofd niet over je badkameraccessoires. Om de finale afwerking van je Brechtse badkamer in goede banen te leiden, creëren Allibert, Wenko en Zack alles om jouw badkamer te vervolmaken met een persoonlijke touche.

Zoals je in Brecht moet zijn voor lokale bierspecialiteiten als de Kolonel of Ne Kleipikker of heerlijk snoepgoed als de Kleipikkerspralines, zo ga je naar Zelfbouwmarkt voor je badkamer. Kom tot rust in de Brechtse Heide en laat je betoveren door de unieke fauna en flora in dit kleiputtengebied. Al snel krijg je alle nodige inspiratie om van jouw nieuwe badkamer een waar wellness paradijs te maken. Voor jouw Brechtse badkamer van topkwaliteit kan je altijd terecht bij Zelfbouwmarkt.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-plato-brecht

Badkamer Brecht: professioneel advies!

Ambachtelijke TRAPP-zepen koop je in de abdijwinkel van Onze Lieve Vrouw van Nazareth in Brecht, maar voor al je andere badkamerbenodigdheden bezoek je Zelfbouwmarkt. Zowel in de winkel als op de webshop vind je een volledig assortiment aan douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels. Bovendien is Zelfbouwmarkt exclusief verdeler van de merken Belbano, Mio Bagno en Simply. Stijlvolle badkamermerken die al jouw wensen vervullen aan heel scherpe prijzen.

Boven op alle aankopen voor je complete badkamer, klop je bij Zelfbouwmarkt ook aan voor advies op maat. Maak een einde aan al je badkamerfrustraties. Voor een antwoord op al je vragen kan je Zelfbouwmarkt contacteren. Ons bekwaam personeel staat je graag te woord in onze toonzaal en op de webshop kan je met ze chatten. Zelfs telefonisch zijn we bereikbaar. Jouw steun en toeverlaat voor jouw nieuwe badkamer is Zelfbouwmarkt. Zo ga je al snel aan de slag als een echte vakman om jouw badkamerdromen in Brecht waar te maken.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top