Inbouwbaden

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Inbouwbad kopen? Baden met verschillende formaten, stijlen & designs!

Inbouwbad: luxe & design

Het overgrote deel van de ligbaden zijn inbouwbaden. Inbouwbaden kunnen een mooi, uniform geheel vormen met de andere items van de badkamer. Wanneer een inbouwbad mooi is afgewerkt met dezelfde tegels als de rest van de badkamer, past deze naadloos in het interieur van de badkamer. Als je voldoende rekening houdt met de afwatering en een spatrand, kan een inbouwbad een grote meerwaarde creëren in je badkamer.

Wie weinig plaats heeft, kiest beter voor een ingebouwd bad. Een vrijstaand bad is eleganter, maar eist dan weer veel meer ruimte op.
Een inbouwbad past zowel in een moderne als in een klassieke of landelijke badkamer. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, in strakke varianten en in retrostijl. Een ingebouwd bad staat het mooist als de wanden mooi betegeld zijn.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van inbouwbaden, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

inbouwbad
Top