Hoekbaden

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Hoekbad kopen? Baden met verschillende afmetingen, vormen & designs!


Hoekbad: ruimtebesparend & efficiënt!

Families met kinderen opteren vaak voor de gezelligheid, het comfort & het gemak van een bad! Er is niets hartverwarmender dan je "kids" plezier zien te maken in bad!

Als u uw badkamer het comfort van een ligbad wilt meegeven en daarbij de beschikbare ruimte graag zo efficiënt mogelijk gebruikt, dan is een hoekbad vast en zeker dé optie.

Een hoekbad wordt, logischerwijze, in één van de hoeken van de badkamer geplaatst om het ruimteverlies te beperken, of gewoon als esthetische, trendy eye-catcher!

Globaal gezien hebben hoekbaden meestal een driehoekvorm: twee zijden vormen een rechte hoek die aansluit op de hoek van de badkamer.
De derde zijde van het hoekbad kan recht of afgebogen zijn, of voorzien van extra hoeken om meer ruimte te creëren.

De afmetingen van een hoekbad zijn niet noodzakelijk kleiner dan de afmetingen van een ligbad, maar het verschil is dat je voor een hoekbad een vierkante in plaats van een rechthoekige oppervlakte moet voorzien.

hoekbad
hoekbad-prijs
hoekbaden
hoekbad-duravit

Hoekbad: stijlvol, elegant!

Hoekbaden bieden heel wat voordelen en mogelijkheden. Vaak is een hoekbad zo ontworpen dat je er op verschillende manieren in kan plaatsnemen.
Een hoekbad met douche biedt je zowel het comfort van een ligbad als de efficiëntie van een douche. Er zijn verschillende afmetingenmaterialen, designs en extra opties beschikbaar.

Populair is bijvoorbeeld een whirlpool in de vorm van een hoekbad. Ook als je een duobad overweegt, een bad voor twee personen, te nemen, is een hoekbad de ideale oplossing.
Een hoekbad kan dus perfect gecombineerd worden met een bubbelbad, echter hou hierbij rekening met verhoogde energie-en waterkosten!

Je kan het aanbod hoekbaden snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van hoekbaden, informeer je er verder bij de adviseurs, badkamerspecialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top