Half vrijstaande baden

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Half vrijstaand bad kopen? Baden met verschillende stijlen & designs

Half vrijstaand bad: luxe & uitstraling!

Badkuipen ontdoen zich van hun standaard designs en vertegenwoordigen vaak de “eye-catcher” van de badkamer. Half vrijstaande baden bestaan uit één stuk en worden rechtstreeks op de vloer geplaatst of hebben trendy pootjes (romantisch/klassiek gevoel), en tillen uw badkamer naar een hoger niveau. Deze half vrijstaande baden kopiëren het gevoel van een vrijstaand bad maar zorgen voor een ruimtebesparende indeling en zijn vrij te plaatsen tegen een muur.

Velen kiezen voor dit soort half vrijstaande baden om esthetische redenen: ze creëren immers een unieke, rustgevende sfeer. Het grootste voordeel is voor de hand liggend: rond een vrijstaand bad is er vrije ruimte wat het onderhoud ervan vergemakkelijkt, bovendien zijn ze goedkoper dan inbouwbaden.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van half vrijstaande baden, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


bad-vrijstaand
Top