Goedkope baden: ruime keuze aan de scherpste prijzen!

Goedkope baden: prijs-kwaliteit de top!

Bent u op zoek naar een goedkoop bad met een sterke kwaliteitsgarantie? Al te vaak wordt gedacht dat een nieuwe badkamer plaatsen of een bestaande badkamer opnieuw inrichten handenvol geld kost. Dat kwaliteit ook budgetvriendelijk kan zijn, bewijst Zelfbouwmarkt intussen ruim dertig jaar met een scherp geprijsd assortiment voor badkamers.

Ook voor goedkope baden vindt u bij Zelfbouwmarkt een ruime keuze. Wij verdelen baden van topmerken als Duravit, maar bieden u ook een keuze aan mooie, sterke en goedkope baden van ons eigen huismerk. Een goedkoop bad op maat van uw droombadkamer vindt u bijzonder voordelig bij Zelfbouwmarkt.

Ons uitgebreide assortiment bevat goedkope badkuipen in alle vormenmaten en stijlen. Wie de badkamerruimte zo efficiënt mogelijk wil gebruiken, kan kiezen voor een zitbad of een bad-douchecombinatie . Mag uw goedkoop bad best wat groter zijn? Ook ligbaden in verschillende afmetingen vindt u in ons gamma terug.

Wilt u uw badkamer modern of net klassiek inrichten? Bent u op zoek naar mooi design voor een zachte prijs? Tussen onze goedkope baden vindt u zeker een exemplaar dat aan uw wensen beantwoordt. Een ruime keuze aan accessoires, van stijlvolle waterkranen tot praktische handdoekenrekken, geven uw goedkoop bad nog extra stijl.

goedkoop-bad-1

goedkoop-bad-2

Goedkope baden: webshop & toonzaal

Alle informatie over onze goedkope baden hebt u op deze website binnen handbereik. Met enkele muisklikken krijgt u een foto van het bad te zien, net zoals de afmetingen ervan en alle praktische details. U ontdekt online een ruim assortiment van onze goedkope baden, van basisuitvoeringen tot extra luxe. Een goedkoop bad gezien dat in uw badkamer helemaal op zijn plaats zou zijn? Kom het dan van dichtbij bekijken in onze showroom in Ninove.

Top