Aporta

Vouwdeuren & wanden

Aporta houdt van ruimte

Aporta is al meer dan 30 jaar trendsetter en marktleider in België voor vouwdeuren. Al 30 jaar zijn ze gedreven om hun vouwdeur in al zijn functionaliteit de juiste look en feel te geven. Dankzij sterke innovatie vervult de Aporta vouwdeur nu meer dan ooit al je woonwensen. Uitzonderlijk kwalitatief en duurzaam. Buitengewoon mooi in elk interieur.

Made in Belgium

Een Aporta vouwdeur is het resultaat van een mooi staaltje vakmanschap. Het gaat bovendien om Belgisch vakmanschap, want ze produceren de vouwdeuren volledig zelf in hun ateliers in Izegem in West-Vlaanderen. Van het eigen ontwerp van de constructie aan de binnenkant tot de gedetailleerde afwerking aan de buitenkant. Na de productie installeert het professioneel team van plaatsers de afgewerkte vouwdeuren op maat bij de klant.

Aporta verkrijgbaar bij Zelfbouwmarkt

Wil je graag een vouwdeur op maat laten maken? Kom dan zeker even langs bij Zelfbouwmarkt. Onze adviseurs maken je wegwijs in het uitgebreide assortiment Aporta vouwdeuren. Maak snel je afspraak en wie weet straalt er binnenkort een knap staaltje design in je woonkamer! 

Maak nu een afspraak!
Top