Allibert baden: topkwaliteit aan scherpe prijzen!

Allibert bad: ruim aanbod

Allibert is één van de meest gerenommeerde fabrikanten van badkamerbenodigdheden. Allibert baden en andere badkameronderdelen van Allibert bieden u een sterke kwaliteitsgarantie en een stijlvol ontwerp. Het assortiment Allibert baden omvat naast rechthoekige ligbaden en hoekbaden ook zitbaden en baden met een specifieke vorm.

Zowel inbouwbaden als vrijstaande Allibert baden behoren tot de mogelijkheden. Hebt u een elegante retro badkamer of een moderne design badkamer? Dankzij de ruime keuze aan stijlen is er een Allibert bad voor elke badkamer.

Het gamma Allibert baden omvat een grote variatie aan afmetingen, materialen en extra opties. Zo zijn bepaalde Allibert baden zowel in een gewone uitvoering als in een whirlpool versie beschikbaar. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw badkamer kiest u voor een groter of kleiner bad.

Als u niet veel plaats hebt, kan een zitbad interessant zijn. Met dit type Allibert bad bespaart u niet alleen ruimte maar ook water en energie. Kleine of middelgrote badkamers kunnen verder hun voordeel doen met een hoekbad of een bad-douche combinatie. Heel wat modellen Allibert baden kunnen voorzien worden van een badscherm zodat een deel van het bad als douche dienst doet.

De kwaliteit van Allibert toont zich niet alleen in de stijlvolle ontwerpen en de zorgvuldige afwerking van elk Allibert bad, maar ook in de materiaalkeuze. Zo maakt Allibert gebruik van het unieke materiaal Toplax ®: een sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal op basis van acrylplaat.

hoekbad-allibert
bad-allibert-1
bad-allibert-2

Allibert baden in de webshop & toonzaal

Bent u op zoek naar een Allibert bad tegen een scherpe prijs? Ontdek dan meteen het gamma Allibert baden van Zelfbouwmarkt op deze website. Meer informatie krijgt u van onze badkamerspecialisten in onze toonzaal in Ninove, waar u een ruime selectie Allibert baden van dichtbij kunt bekijken.

Top