Schilderdeuren / verfdeuren

Ben je op zoek naar een binnendeur die je zelf nog kan afwerken met een laagje verf naar keuze? Ga dan voor een verfdeur of schilderdeur. Deze deursets bevatten, naast het onbewerkte of voorgeverfde deurblad, vaak alles wat je nodig hebt voor de installatie: deurkassement (deurkast), deurlijst (chambrant), slot en scharnieren. Enkel de deurkruk hoef je los bij te bestellen. Let goed op de draairichting die je nodig hebt, dit staat steeds aangegeven bij het product. Ontdek het volledig aanbod aan schilderdeuren in verschillende afmetingen, materialen, ... hier of kom eens langs in onze ruime toonzaal. 

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 176 resultaten!

Niet meteen de binnendeuren gevonden die je zocht?

Binnendeuren bestaan er in allerlei maten, kleuren, materialen, afwerkingen, ... Hierdoor is een keuze maken niet zo gemakkelijk. En dat begrijpen wij ook. Ben je toch eerder op zoek naar een deur die meteen "plaatsklaar" is - waar je zelf amper nog werk aan hebt? - kies dan voor een afgewerkte deur

Deze deuren komen ook in een complete kit, maar hebben geen afwerkingslaag meer nodig. Handig toch?

Ook hierin heb je een groot aanbod op onze website of in onze toonzaal. Kom dus zeker eens langs. We helpen je graag verder. In de showroom kan je ook terecht voor een vrijblijvende offerte of extra advies op maat. 

Ontdek het aanbod afgewerkte deuren
verfdeur wit xinnix
Top