Duravit baden: topkwaliteit aan de scherpste prijzen!

Duravit bad: esthetisch topdesign!

Families met kinderen opteren vaak voor de gezelligheid, het comfort & het gemak van een bad! Er is niets hartverwarmender dan je "kids" plezier zien te maken in bad!

Duravit baden zijn iets kwalitatiever dan het meeste doorsneebad en hebben vaak een vrij unieke stijl & design. Het badkamermerk Duravit kan terugbuigen op een rijke traditie en staat al decennialang garant voor kwaliteit en innovatie.

Vandaag is elk Duravit bad een doordachte combinatie van functionaliteit en stijlvol design. Er is een ruime keuze Duravit baden beschikbaar in verschillende stijlen, vormen en afmetingen. Tal van opties en accessoires zijn eveneens beschikbaar afgestemd op jouw specifieke wensen.

Iedere badkamer is anders, daarom is het aanbod Duravit baden bijzonder uitgebreid en flexibel. Duravit heeft een heel aantal productlijnen, die elk hun eigen uitstraling hebben. Binnen elke productlijn vind je niet alleen Duravit baden terug, maar ook bijhorende ontwerpen voor bijvoorbeeld wastafels, wc's en zelfs kleine badkameraccessoires zoals een handdoekenrek. Een van de meest uitgebreide badkamerseries is de tijdloze en minimalistische D-Code.


bad-duravit-4

Duravit baden: topmerk-topkwaliteit

Kiezen voor een Duravit bad is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en een uniek design. Duravit baden vind je bij Zelfbouwmarkt aan bijzonder scherpe prijzen. 

Je kan het aanbod Duravit baden snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top