Zwarte kraan: trendy, elegant én praktisch design voor badkamer & keuken!

Zwarte keukenkranen & wastafelkranen 

Mat zwart sanitair is een relatief nieuwe trend in de wereld van sanitair.
Een trend in steile opmars, die zeker niet snel voorbij zal gaan, want in korte tijd heeft het enorm aan populariteit gewonnen.

Het past dan ook bij eender welke badkamer, toilet of keuken, van een landelijke stijl tot hypermoderne interieurs. Met zwart sanitair kan je werkelijk alle kanten op.

Het combineert makkelijk met andere kleuren en materialen.
Zwart is tijdloos en zal niet snel vervelen, het kan bovendien in veel stijlen worden toegepast, zowel in de badkamer, het toilet als in de keuken.

Ontdek hier het aanbod "mat zwart sanitair"!
zwarte-keukenkraan

kraan-zwart

keukenkraan-zwart


zwarte-lavabokraan

Zwarte kraan: voordelen

1. Matzwarte kranen zorgen voor contrast

Wanneer zwarte kranen wordt gecombineerd met andere lichte accessoires voor de badkamer/keuken/toilet, zoals een mat zwarte wastafelkraan op een witte wastafel of een zwarte keukenkraan op een inox spoelbak, dan zorgt dit voor een indrukwekkend contrast.

Deze combinatie licht op, trekt de aandacht en zorgt daarnaast voor een rustpunt in een wat drukkere ruimte wat de badkamer of de keuken in sé toch is.

De Gotische interieurstijl leert ons dat donkere kleuren in het interieur een luxueuze en mystieke sfeer creëren. Juist dat gegeven maakt dat zwarte kranen je badkamer of keuken een aparte look met een chique uitstraling geven. Zwart accentueert bovendien de puurheid en de esthetiek.

Daarnaast zijn zwarte kranen vernieuwend. Hierdoor krijgt je badkamer/keuken/toiletruimte alsnog een moderne uitstraling.
Ben je bang dat zwart je ruimte zal verkleinen? Dat hoeft niet, want ook met donkere kleuren kan je ook ruimte creëren. Hoe je dat doet? Door bijvoorbeeld te spelen met contrasten of kleuraccenten.

2. Steeds grotere keuze 

De collectie zwarte wastafelkranen en keukenkranen in een matte afwerking wordt steeds groter door de toenemende populariteit.
Hierdoor heb je steeds meer keuze.
Voorheen waren er uitsluitend enkele kranen in mat zwart, maar tegenwoordig kan je ook al kiezen uit bijvoorbeeld een vrijstaande badkraan in een mat zwarte afwerking, een mat zwart toilet of een mat zwarte douche (douchezuil).

3. Mat zwarte kranen zijn exclusief

Matz warte kranen kom je niet in iedere ruimte tegen. De meeste badkamers, keukens en toiletruimten zijn voorzien van zilverkleurige kranen. Dit zorgt ervoor dat mat zwarte kranen direct zorgen voor een exclusieve uitstraling. Het is modern, opvallend en tijdloos luxueus

4. Mat zwart combineert makkelijk

Sanitair is er in diverse kleuren, maar niet alle kleuren maken een goede indruk in de ruimte. Zo zorgen bronskleurige kranen bijvoorbeeld niet in iedere keuken voor een mooie look. Mat zwart is wel heel makkelijk met alle kleuren te combineren.
Een mat zwarte keukenkraan kan eigenlijk nooit een verkeerde keuze zijn. 

Met zwart kan je dus letterlijk alle kanten op, het combineert makkelijk met andere kleuren en materialen. Zwart is tijdloos en zal niet snel vervelen, het kan bovendien in veel stijlen worden toegepast.
Zowel in de badkamer, het toilet als in de keuken.

5. Indrukwekkend bij daglicht

Zwart absorbeert licht. Dit kan een nadeel zijn wanneer er weinig daglicht in de ruimte is, maar het is een voordeel wanneer er wel veel daglicht aanwezig is in de ruimte.

Wanneer mat zwarte kranen worden geplaatst in een ruimte met veel daglicht, dan heeft dit een extra indrukwekkende, elegante designuitstraling.

Twijfel dus niet langer en bestel snel jouw zwart sanitair online of kom eens langs in onze grote showroom te Ninove en ontdek er de vele mogelijkheden!

Top