Zwarte deurklinken: de finishing touch voor elk type binnendeur

Op zoek naar een zwarte deurklink voor jouw binnendeuren? Dan ben je bij Zelfbouwmarkt wel degelijk aan het juiste adres. In ons assortiment vind je zwarte deurklinken in verschillende stijlen, materialen en groottes. Dat je een zwarte deurklink zal vinden die perfect zal aansluiten bij de rest van je huis én interieur is dus een zekerheid.

Bekijk ons aanbod zwarte deurklinken

Zwarte deurklink: de blikvanger

Zelfbouwmarkt heeft het grootste aanbod aan zwarte deurklinken en zwart deurbeslag. Door te opteren voor een zwarte deurklink geef je jouw interieur een stijlvol, modern (en zelfs landelijk) uiterlijk, het maakt in principe niets uit of je nu donker getinte of licht getinte binnendeuren hebt. Lichte deuren met een zwarte deurklink zorgen voor een mooi contrast, terwijl donkere deuren met een zwarte deurklink juist weer zorgen voor een rustieke uitstraling.

Met zwarte deurkrukken hebben we een diversiteit aan stijlen te bieden, of het nu draait om een simpele elegantie of om een luxueus design.

In het uitgebreide assortiment vind je een zwarte deurklink in verschillende designs. Heb je een modern interieur dan zijn zwarte deurklinken in perfecte harmonie met je interieur. Heb je eerder een authentiek, industrieel, landelijk of rustiek interieur, dan zal je ook hiervoor zeker en vast de bijhorende zwarte deurkruk ontdekken omwille van het breed stijl-en designaanbod.

Een zwarte deurknop is vaak een mooie toevoeging om wat speelsheid in een ruimte te brengen, zeker als het draait om een interieur met een contrasterende kleur. Daarbij wordt het nog leuker om te spelen met de verschillende vormen zwart deurbeslag.

Denk bijvoorbeeld aan een mat zwarte deurknop in een mooie landelijke keuken of aan een mooie zwarte ronde greep op een slaapkamerdeur.

Bekijk alle zwarte deurklinken

Matzwart deurbeslag

Mat zwarte deurklinken passen goed bij de huidige woontrend waarbij verschillende stijlen tot één geheel samensmelten.

Zo is het bijvoorbeeld populair om in een ruimte met robuuste bakstenen muren de ruimte een verfijnde uitstraling te geven met mat zwart deurbeslag.

Dit is iets wat men ook veel terugziet in de opkomende minimalistische stijlen uit Scandinavië.

Kies voor een elegante mat zwarte deurkruk in een mooie landelijke keuken of een zwarte ronde greep op een slaapkamerdeur.

Ga naar het overzicht zwarte deurklinken


zwart-deurkruk

Zwarte deurklink: een compleet design

Deurklinken afgewerkt in het mat zwart zijn vervaardigd uit roestvrij staal. De handgreep verschilt naargelang de gewenste stijl. De kruk voelt stevig en robuust aan en ligt goed in de hand.

Het eenvoudig design zorgt voor een moderne uitstraling van je binnendeuren en heeft als voordeel dat deze zwart matte deurkruk in heel wat interieurs past!

Bovendien worden zwarte deurklinken meestal geleverd inclusief sleutelplaatjes (rosas) en deurstift.

Tip: om de deurkruk te onderhouden heb je enkel een vochtig schoonmaakdoekje en een mild schoonmaakproduct nodig.

Ontdek het ruime aanbod zwarte deurklinken op de webshop en/of in de ruime toonzaal aan de scherpste prijzen in de markt!

Bekijk het complete assortiment zwarte deurkrukken

Een greep uit het assortiment zwarte deurklinken

Top