Zonwering voor binnen en buiten: functioneel comfort & esthetiek in één!

Zonnewering: voordelen & soorten

Zonwering is de algemene naam voor alles wat ons afschermt tegen de zon, of de warmte daarvan.

Zonnewering kan zowel binnenshuis (binnenzonwering) als buitenshuis (buitenzonwering) worden geplaatst.

Onder binnenzonwering, zoals blinds (of lamellen) – binnenscreens - rolgordijnen, overgordijnen en vouwgordijnen verstaan we de zonneweringen die binnen worden opgehangen om zonlicht en warmte buiten te houden.
Deze zonwering wordt ook vaak als raamdecoratie opgehangen.

Bij zonwering voor buiten zijn de mogelijkheden legio. Zo zijn er de zonnewering voor je veranda (verandazonwering), zonneschermen, zonnetenten en zonnescreens (zonnescreens) & rolluiken.

Welke zonwering je effectief installeert hangt af van de mogelijkheden binnen en buiten de woning zelf, uw voorkeuren & behoeften én uiteraard uw budget.

Waarom zonnewering installeren?

  • warmtewerend: het zorgt voor een aangename binnentemperatuur
  • energiebesparend (binnenzonwering): het verhoogt de isolatie van de ramen & deuren
  • lichtbeheersend: het fungeert als een intelligente filter die de harde zonnestralen reduceert tot zacht licht, het verhindert ook de vervelende lichtreflectie in pc- of tv-schermen 
  • beschermend: het beschermt je tegen de verkleuring van (tuin)meubilair, behang, tapijten, maar ook tegen jezelf wat betreft de schadelijke UV-straling
  • privacy: het verhindert de inkijk van buren, en het bemoeilijkt inbraken
  • behoud van het buitenzicht (binnenzonwering): je bepaalt zelf in welke mate het zonwerende doek nog licht doorlaat en hoever je deze op-of aflaat

Voldoende redenen dus om over te gaan tot actie.

Kom daarom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van zonnewering, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


zonwering-zonnetent-verandazonwering

zonnewering-zonnetent-verandazonwering
Top