Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Zonnetent

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 18 resultaten!

Zonnetenten & zonneschermen: functioneel, esthetisch comfort!

Zonnetent-zonnescherm: maatwerk & standaardmaten

Zonneschermen of zonnetenten laten je ten volle genieten van het buitenseizoen. Je geniet nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw én het blijft ook langer warm onder het zonnescherm waardoor de zomeravonden met familie en vrienden ietsje later kunnen uitlopen!

Zelfbouwmarkt maakt zonneschermen op maat, zodat de zonnetent perfect past bij de uitstraling van je huis en tuin. Zo geniet je niet alleen van de schaduw maar zorgt de zonnetent voor een verfrissende look van jouw huis en tuin!

Ook zonnetenten met standaardmaten aan zeer scherpe prijzen zijn bij ons beschikbaar! Standaardmaten zijn logischerwijze budgettair voordeliger dan maatwerk.

De kleur van het doek van het zonnescherm is uiteraard ook van groot belang zodat de zonnetent en uw buitengevel een perfecte match vormen. Het uitgebreide beschikbare kleurenpalet kan je in de showroom raadplegen!

De bediening varieert van manuele bediening met een draaistang tot automatische bediening met of zonder afstandsbediening. De knikarmen van de zonnetent rollen dan het zonwerende doek uit.

Aanbod van Zelfbouwmarkt

Wil je graag weten hoe een zonnetent precies functioneert en welke mogelijkheden er zijn?

Kom dan zeker een kijkje nemen in onze ruime showroom en informeer je bij onze adviseurs ter plaatse. Zij helpen je graag verder.

We werken onder meer samen met het welgekende A-merk Verano.

zonnetent


zonnescherm

zonnetent-prijs

zonnescherm-prijs

Zonnetent: voordelen

  1. uitbreiding van de leefruimte (verhoging van de waarde van uw eigendom)
  2. geen verkleuring van het tuinmeubilair
  3. geen verkleuring van het behang, gordijnen, tapijten, parket (vloerbekleding) en/of binnenmeubilair
  4. brede en lange uitval (roll-out) van de zonwerende doek : geeft een groot stuk schaduw op het terras en/of in de tuin
  5. zorgt voor verkoeling in huis: het wordt draaglijker & comfortabeler binnenskamers
  6. moderne eigentijdse & stijlvolle look
  7. zon -en windsensor is mogelijk bij bepaalde types zonneschermen
  8. zonnetenten filteren zonlicht en bieden een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen
  9. grote keuzemogelijkheid: zonnetenten op maat of standaardmaten, elektrische of manuele bediening, met of zonder afstandsbediening, tientallen kleuren voor de zonwerende doek,...

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van zonneschermen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top