Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Villeroy & Boch

Villeroy & Boch: sanitair & badkamer

Villeroy & Boch een van de belangrijkste internationale lifestyle merken in de wereld dat al bestaat sinds 1748. Villeroy & Boch wordt in 125 landen over de hele wereld verkocht en heeft fabrieken in onder andere Europa, Mexico en Thailand. De producten van Villeroy & Boch overtuigen zowel consumenten als designers en architecten in zowel functionaliteit als design

Het assortiment badkamerproducten van Villeroy & Boch biedt niet alleen badkamermeubelen maar ook badkameraccessoires; dat allemaal in een diverse stijlen & materialen (keramiek, porselein,...). De wellness producten omvatten bijvoorbeeld innovatieve douches, baden en whirlpoolsystemen. Deze producten kenmerken zich door een combinatie van schoonheid, kwaliteit en state-of-the-art technologie.

Villeroy & Boch is, meer dan alle andere premium merken, diep geworteld in de Europese cultuur. Zoals alleen een groot merk in staat is dit te doen, is ze er in geslaagd haar identiteit te bewaren door de jaren heen. Traditie, kwaliteit en authenticiteit: dat zijn de klassieke eigenschappen van Villeroy & Boch. Innovatieve kracht, stijl en design: dat zijn de waarden die mensen inspireren en hen de vrijheid geven om hun badkamer te ontwerpen op basis van hun eigen individuele smaak & behoeften.

Daarom is dit merk een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker even langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top