Verticale radiatoren: betaalbaar, stijlvol design!

Verticale radiator: performant & ruimtebesparend!

Een verticale radiator biedt heel wat voordelen. Het belangrijkste pluspunt van verticale radiatoren is dat je er plaats mee bespaart. In badkamers kan dat een voordeel zijn, zeker wanneer je over een beperkte badkamerruimte beschikt.

Een verticale design radiator is een blikvanger geworden in je interieur, ze zijn bovendien heel performant, zijn véél compacter én zijn gelukkig veel minder zwaar dan vroeger!

Verticale radiatoren vinden ook hun plaats in heel wat badkamers. Ze zijn er in verschillende vormen, afmetingen, stijlen, designs en kleuren.
Het kan gaan om paneelradiatoren, of vlakke radiatoren, maar een verticale handdoekradiator met een reeks afzonderlijke buizen is voor badkamers nog steeds populairder, dit omdat de radiator kan gebruikt worden om uw handdoeken te drogen.

Maar een verticale radiator kies je niet alleen wille van zijn efficiëntie & vermogen: hij ziet er ook gewoon mooi uit en vormt een stijlvolle eyecatcher in uw badkamer.


Verticale radiatoren: design aan scherpe prijzen!

De juiste afmetingen en het vermogen van uw verticale radiator kies je in functie van de grootte van de ruimte en/of badkamer. Design, stijl & kleur van de verticale radiator pas je het best in in het bestaande interieur!

Je kan het aanbod verticale radiatoren snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top