Muurlampen

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 300 resultaten!

Wandverlichting voor buiten: sfeer & gezelligheid troef!


Wandverlichting: buiten

De grens tussen binnen en buiten is aan het vervagen. Meer en meer worden ze beschouwd als elkaars verlengde. Dat is alvast een goede reden om enige tijd te spenderen aan het uitkiezen van je buitenverlichting. Comfort, sfeer en mooi design is niet alleen binnenshuis belangrijk. Voor de tuin en het terras gelden ondertussen dezelfde regels als binnen. Verlichting buiten moet functioneel en sfeervol zijn. Een gevolg hiervan is dat verlichting die je normaal uitsluitend binnen verwacht, meer en meer beschikbaar wordt als buitenlamp.

Wandverlichting voor buiten is decoratief maar zeker ook functioneel. Ze worden vaak geplaatst aan de voordeur, op het terras of ze worden gebruikt om een stuk van de gevel te accentueren.
Opteer eventueel voor een buiten wandlamp met een bewegingssensor

De nodige basisverlichting op je terras, tuinpaden en tuin moet jou en de bezoekers ’s avonds in staat stellen veilig van a tot z te geraken. Elk niveauverschil en richtingswijziging van een pad moet voldoende belicht zijn.

De basisverlichting kan je aanvullen met sfeerverlichting om je tuin ’s avonds op een magische manier tot leven te wekken. Voorzie terrasverlichting om optimaal te profiteren van zalige zomeravonden.

Er is keuze uit verschillende types en modellen buitenlampen zoals de lantaarn wandlampen, up-down wandverlichting en buiten wandlampen met bewegingssensor.

Up-down buitenlampen

De up-down buiten wandlamp schijnt zowel naar boven als onder zodat er een mooi zandloper lichteffect ontstaat. Moderne wandverlichting die net wat anders is dan de standaard buitenwandlamp.

Duurzame wandverlichting voor buiten

Duurzame verlichting wordt steeds populairder. De LED buitenwandlamp heeft een aantal voordelen ten opzichte van de standaard lamp. LED verlichting is energiezuiniger, gaat langer mee en is daardoor ook ecologischer.

Stijl buiten wandlampen

Welke stijl past het beste bij uw tuin? De klassieke buiten wandlamp is een sfeervolle lamp die vaak een sierlijke afwerking heeft. De klassieke stijl zie je veel terug in de lantaarn wandlampen.

Kom vrijblijvend eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in wandverlichting voor buiten, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

wandverlichting-buiten
muurverlichting-buiten
muurverlichting-buiten-prijs
Naar overzicht "verlichting"
Top