Verandazonwering: gun jezelf extra comfort, optimaal genieten!

Verandazonwering: aandachtspunten

Verandazonwering: een absolute must voor optimaal comfort!
​​​​​​
De veranda is de laatste 15 jaar geëvolueerd van een eenvoudige glazen aanbouw tot een knusse, multifunctionele & gezellige extra woonruimte waar je het hele jaar door met het gezin kan vertoeven.

Van zodra de temperatuur echter de hoogte ingaat, kan het zeer warm worden in je veranda en in de aanpalende woonruimten. Om de temperatuur tijdens warme lente-en zomerdagen toch aangenaam te houden, kan je daarom best een beroep doen op verandazonwering.

Installatie

Zelfbouwmarkt zorgt voor de opmeting en installatie van je verandazonnewering.

De zonwering komt bovenop je veranda en wordt dus niet losstaand geplaatst. Er wordt een zelfdragende kast geïnstalleerd waar de zonwerende doek in- en uitrolt.

Het rollen gebeurt op zijn beurt door geleiders en wieltjes, die ervoor zorgen dat de verandazonwering vlot kan open- en dicht schuiven. Door een ingenieus spansysteem blijft het doek bovendien altijd strak gespannen, zodat het niet kan beginnen klapperen of stukscheuren.

Er wordt altijd een open ruimte voorzien tussen het glas en de verandazonnewering. Op die manier is er een constante luchtstroom zodat het glas wordt afgekoeld en de temperatuur binnen dus lager blijft.

Wens je al een simulatie van uw persoonlijke op-maat-verandazonwering te maken of heeft u vragen over de talrijke mogelijkheden zonwering voor je veranda? Had je graag de prijzen of andere items van verandazonnewering geweten?

Kom gerust vrijblijvend eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in verandazonwering, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


verandazonwering


verandazonwering-prijs

verandazonnewering
verandazonwering

Verandazonwering: voordelen

  • belangrijkste: koel houden van de veranda en de aangrenzende woonruimtes
  • je regelt zelf de hoeveelheid zon-en lichtinval
  • fel zonlicht wordt sterk gefilterd waardoor multimediaschermen zichtbaar blijven (PC, televisie,...)
  • beschermt meubelen en andere woondecoratie tegen verkleuring door UV-stralen
  • vormt een mooi uniform geheel met de rest van de woning
  • decoratief effect door de zeer ruime keuze in doekstoffen en andere materialen waardoor het een mooi geheel vormt met je veranda.
  • de kwalitatieve doek is duurzaam, vuil-en waterafstotend en windbestendig
  • bestaat met elektrische of manuele bediening 
  • normaliter geschikt voor elk type veranda

Kom de verandazonnewering ontdekken in de toonzaal en raadpleeg er onze professionele adviseurs!

Top