Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Velux dakramen: een divers, stijlvol aanbod aan scherpe prijzen!

Velux dakraam: esthetiek en functionaliteit

Als men aan dakramen denkt, dan komt in de meeste gevallen Velux dakramen ter sprake. Velux is in de loop der jaren meer dan een merknaam geworden, en dat is niet te verwonderen, want Velux produceert nu al meer dan 70 jaar dakvensters van topkwaliteit. 

Als je een of meerdere Velux ramen wenst te plaatsen heb je de keuze uit verschillende types Velux ramen, met verschillende maten en uit diverse materialen. De verschillende soorten Velux ramen waarvoor je kan opteren zijn:

Deze verschillende type dakvensters zijn perfect combineerbaar! Bovendien zijn alle types perfect elektisch bestuurbaar, met een druk op de knop open en sluit je uw Velux ramen.

Naast deze drie type dakvensters beschikt Velux ook over rustieke dakvensters, dakkapellen en balkon- en terrasvensters. En uiteraard wordt het aanbod vervolledigd met vliegenramen, rolluiken en zonnewering.

Enkele voordelen in een notendopje...

Met een Velux dakraam breng je meer daglicht en sfeer in uw woning, bovendien vergroot het de ruimte aanzienlijk, dit komt de waarde van het eigendom enkel ten goede!
Een Velux raam is eenvoudig te openen, makkelijk te installeren en simpel om te gebruiken.
 
Dankzij de innovatieve handgreep bovenaan, kan het raam lager geplaatst worden dan een dakvenster met een bediening onderaan. Zo geniet je zowel staand als zittend van een prachtig uitzicht.

Een Velux raam zorgt voor meer ventilatie, waardoor je niet het hele raam dient open te zetten. Een Velux raam heeft een ventilatieklep via dewelke de gefilterde (ingebouwde luchtfilter), frisse lucht de woning binnenkomt.

Velux dakvensters zijn standaard voorzien van hoogrendementsglas, superisolerend dus: de binnenwarmte blijft langer behouden en door het glazen raamoppervlak kunnen de zonnestralen de ruimte natuurlijk verwarmen.
Dit heeft een grote impact op je verwarmingsfactuur, maar ook het feit dat je geen artificieel licht dient in te schakelen, omwille van de Velux ramen, bespaart je geld!

Velux heeft ook speciale geluiddempende vensters in de aanbieding: je hoeft nooit meer wakker te liggen van de regen

Enkele kernwoorden toepasselijk voor Velux ramen: extra hoge isolatiewaarden, duurzaam, strak design, veilig, comfortabel & onderhoudsvriendelijk.

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

velux-dakraam

velux-dakraam-compleet

velux-dakraam-prijs
Top