Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Unilin

Unilin: vloerbekledingen

De naam van het bedrijf 'UNILIN' komt van 'Union de Lin'. Unilin is producent van laminaat, parket en vinyl, spaan- en MDF-platen, decoratieve panelen, isolatieplaten en dakelementen. Sinds 2005 maakt Unilin deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc.

Unilin is een van de marktleiders in de Europese isolatiemarkt, hun producten dekken zowat alle toepassingen wat betreft warmte- en geluidsisolatie. Met de kwaliteitsproducten van Unilin kan je vloeren, muren en plafonds isoleren en uw energierekening drastisch doen dalen.

Maar UNILIN is veel meer dan alleen isolatietoepassingen en bouwelementen... Tussen 1970 en 1980 wordt de productie uitgebreid met gemelamineerde platen, laminaat-vloeren en dakelementen.
Bij Unilin is het onze missie om mooie en gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten te creëren voor uw huis. Ingenieuze producten op alle denkbare manieren: panelen op maat van uw behoeften, stijlvolle vloeren die snel en makkelijk geplaatst kunnen worden en knappe isolatieoplossingen.

Unilin, division Flooring, is producent van houten, laminaat-, en vinylvloeren. Die worden op de markt gebracht onder de merken Quick-Step, Pergo en Balterio. Dankzij de combinatie van innovatie en een sterke focus op kwaliteit is UNLIN uitgegroeid tot één van de toonaangevende producenten in de vloerenbranche. Unilin, division Flooring, produceert ook accessoires voor plaatsing, afwerking en onderhoud van vloeren.

Dit merk is dus een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top