Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Tuinpoorten

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 26 resultaten!

Tuinpoorten: in strak metaal of warm hout

Tuinpoort: dé toegang tot je tuin!

Met een tuinhek of een tuinpoort zorg je voor een vlotte toegang tot je tuin of terras. Tuinpoorten worden vaak geïnstalleerd om de woning, de tuin & het terras af te schermen & zelfs te beveiligen (anti-inbraak preventie). Maar ook zijn tuinpoortjes hét ideale redmiddel voor kindjes die maar al te graag de wijde wereld eens gaan verkennen!

Tuinpoorten zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen (metaal of hout) die de prijs sterk kunnen beïnvloeden.
Je kan ze verkrijgen als looppoort, schuifpoort of draaipoort. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze tussen een enkele of dubbele tuinpoort. Tuinpoorten zijn beschikbaar in diverse standaard afmetingen, maar ook maatwerk is een optie! Ze worden altijd bevestigd aan kolommen (ronde of vierkante palen) of hekwerken
Je kan ze ook laten automatiseren voor meer comfort!

Denk ook aan de palen (rond of vierkant) waaraan je de tuinpoort bevestigd, deze zijn ook bij Zelfbouwmarkt beschikbaar.

Metaal of hout?

De keuze is een kwestie van smaak. Hout als materiaal wordt gelinkt aan gezelligheid en straalt warmte uit, terwijl een metalen poort eerder koud, designvol, strak en steriel is.
Veel hangt natuurlijk ook af van de tuin zelf: kies voor een harmonieus geheel waarbij je de tuinpoort perfect past bij de aankleding van de tuin!

Metalen poorten beschikken over een strak & sober design en gaan perfect samen met een moderne woning.De keuze voor een metalen poort heeft meestal te maken met de lange levensduur ervan. Met de actueel beschikbare middelen tegen roest gaan metalen poorten langer mee dan hun houten broertjes.

Metalen tuinpoorten zijn beschikbaar in groen, grijs & zwart!

Hout is sterk, duurzaam, recycleerbaar en ecologisch, bovendien garanderen de meeste hardhouten een grote duurzaamheid. Het onderhoud, vaak een afschrikmiddel, valt al bij al nog mee.

In veel opzichten zijn houten poorten een interessante keuze. Vooral omwille van de warme, natuurlijke, landelijke, rustieke uitstraling en de vele afwerkingsmogelijkheden.

Op het vlak van materialen bestaat er een ruime keuze aan houtsoorten: bangkirai, ceder, padouk, meranti, … Het type hout is uiteraard ook bepalend voor de duurzaamheid en het prijskaartje

Je kan het aanbod tuinpoortjes snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. 

tuinpoort-metaal
tuinpoort-hout
tuinpoort-dubbel-metaal
Top