Draadpanelen - hekwerk

Werk je tuin of oprit veilig af met onze stijlvolle draadpanelen. Dankzij het ruime aanbod in verschillende maten en kleuren (zwart of groen) vind je eenvoudig het perfecte hekwerk passend bij je woning. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te installeren en onderhouden, wat wil je nog meer? Krijg de gemoedsrust die je verdient en kies voor onze stevige draadpanelen en hekwerk.

 • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 7 resultaten!

Draadpanelen: maak de juiste keuze

Draadpanelen is een soort hekwerk van gelaste metaaldraad. Het zijn solide panelen waarmee je een betrouwbare en duurzame afsluiting kan maken. Een omheining met draadpanelen is duurder dan een afsluiting met draad, maar ze biedt ook meer bescherming. De draden zijn gegalvaniseerd en krijgen meestal een coating als bescherming mee. Ideaal, want zo’n kunststofbekleding maakt dat de draad omzeggens levenslang meegaat. 

Draadpanelen zijn erg geschikt voor het omheinen van tuinen, parken, parkings, dierenweides, sportvelden en fabrieksterreinen. Ze zijn in diverse hoogtes en uitvoeringen beschikbaar. De panelen zijn perfect combineerbaar met metalen tuinpoortjes.

Welk type paneel je best kiest, hangt af van de functie die de afsluiting zal vervullen. Bij toepassing in een voortuin, waar je een lage afsluiting wil maken, heb je in de regel niet zulke zware panelen nodig (eerder tuindraad). Bij een bedrijventerrein is het juist belangrijk dat de hekken vandalismebestendig zijn. Daar kies je dan best voor hoge, zware panelen.

 

Voordelen van draadpanelen

 • Veilige afrastering voor kinderen/huisdieren 
 • Anti-diefstaleffect
 • Lange levensduur
 • Robuuste constructie
 • Voordelige prijs-kwaliteitverhouding
 • Geen onderhoud 
 • Begroeiing met klimplanten mogelijk
 • Combinatiemogelijkheden met onze tuinpoorten
   

Zit je met vragen?

Heb je interesse in onze draadpanelen, maar heb je nog wat vragen? Kom dan gerust even langs in onze toonzaal. Onze advisieurs tonen je graag alle opties betreffende omheiningen en beantwoorden met plezier al je vragen. Een vrijblijvende offerte behoort ook steeds tot de opties.

Ook via onze online kanalen kan zeker je vragen kwijt. Vul het contactformulier in of kies voor de live chat. 

Niet meteen gevonden wat je zocht? Bekijk dan snel ons volledige aanbod in tuininrichting en poorten.

Maak een afspraak
Ontdek het volledige tuinassortiment

draadpaneel-groen

Top