Thermostatische douchekranen: de beste prijs-kwaliteit!

Thermostatische douchekraan: esthetisch-functioneel

Een thermostatische douchekraan heeft enkel voordelen en scoort hoog op het gebied van comfort, ecologie en veiligheid.
Eenvoudig principe: je bepaalt vooraf de temperatuur van de waterstraal en zo heb je nooit ijskoud of gloeiend heet water.

Het water komt sneller op temperatuur en het waterverbruik daalt automatisch, dat heeft logischerwijs een positief effect op het milieu (minder energieverbruik) en op je waterrekening

De huidige thermostatische kranen uitgerust met een debietbegrenzer waarmee je tot 50% water en energie bespaart.

Bijna alle thermostatische kranen hebben een veiligheidsknop die de temperatuur van het warme water op 38°C blokkeert. Een groot voordeel met kleine kinderen in de buurt!

Naast het functionele bevatten ze ook een aantrekkelijk design. 
Voorheen waren thermostatische kranen heel wat duurder dan gewone kranen, maar dat prijsverschil is inmiddels bijna volledig verdwenen. Een thermostatisch kraan bestaat als douchekraan, maar ook als badkraan.
Thermostatische kranen zijn verkrijgbaar in verschillende types met uiteenlopende mogelijkheden.

We beschikken over een ruim aanbod thermostatische douchekranen tegen bijzonder scherpe prijzen, maar ook voor waterbesparende douchekranen kan je bij ons terecht.

Je kan het aanbod thermostatische douchekranen snel en eenvoudig ontdekken op onze webshop!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

thermostatische-douchekraan-1

thermostatische-douchekraan
Top