Terrastegels: een uitgebreid aanbod aan zachte prijsjes!

Terrastegel: elegant design

De mogelijkheden om je terras aan te legen met tegels (tuintegels/terrastegels) zijn legio! Er bestaan immers vele verschillende materialen (graniet, natuursteen,...), afmetingen, kleuren & stijlen.

Enkele tips...

1. De look van je terras:

Het terras vormt de overgang van je woning naar je tuin, trek daarom de look van binnenshuis door naar je terrastegel. Een trend nu is dat het terras het verlengde wordt van de vloer en sfeer die je binnen beleeft. Zo wordt de grens tussen binnen en buiten kleiner en heb je een verlengde van je woonbeleving. De tuintegel is als het ware een voortvloeisel van de binnentegel.

2. Verplichte eigenschappen van de terrastegel:

  • Prijs
  • Vorstbestendigheid
  • Onderhoud
  • Krasbestendigheid
  • Hardheid
  • Porositeit
  • Kleurvastheid 
  • Gladheid

Goed scoren op al deze punten is onmogelijk, kies die eigenschappen uit die voor uw specifieke terrasaanleg van toepassing zijn!

3. Terrastegels: productcategorieën

Betontegels met een coating (= vlekbestendig) zijn vorstvrij, anti-slip, waterdoorlatend (door de stabilisé), goedkoop in vergelijking met andere tuintegels en zijn gemakkelijk in onderhoud.

Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk (vlakke tegels), hoe lager de porositeit hoe minder vuil er kan "indringen", ze zijn vochtbestendig en kleurvast. Je kan ze zowel binnen als buiten installeren en de prijs is naargelang je specifieke wensen en behoeften, maar zeer betaalbaar bij standaard keramische tegels.
Ze zijn beschikbaar in vele looks:

- Betonlook
- Houtlook
- Natuursteenlook
- Terrazzolook
- Blauwsteenlook

Natuursteen is een natuurproduct en zorgt voor een charme die de andere terrastegels niet hebben. Natuursteen is poreus en dus waterdoorlatend en vlekgevoelig, maar heeft als voordeel dat vlekken uit zichzelf weer verdwijnen na verloop van tijd. 

Deze tuintegel heeft oneffenheden en natuurlijke kleurnuances waardoor tijdelijke vlekken niet storend zijn. Dit is de warmte en het onderhoudsvriendelijke van natuursteen, de meeste zijn wel vorstbestendig en zeer hard

Ontdek het aanbod keramische terrastegels Ontdek het aanbod natuursteen terrastegels

Tuintegels: functioneel-esthetisch

Je kan het aanbod buitentegels (terrastegels/tuintegels) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Boordstenen: afwerking van je terras!

Al gedacht aan de afwerking van je tuin & terrastegels? Ontdek onze boordstenen om het tot in de puntjes af te werken en je droomterras te evenaren. Voor elke tuintegel bestaat er ook een bijpassende boordsteen, palissade of traptrede.

Dankzij verschillende hoogtes kan je palissades makkelijk integreren in elk tuinproject. Om een hoogteverschil op te vangen, of een verhoogde bloembak te maken, zijn palissades uiterst geschikt.

Boordstenen zijn beschikbaar op onze webshop in verschillende materialen (beton, blauwe steen, graniet,...) & afmetingen.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs.

Ontdek het aanbod boordstenen Ontdek het aanbod terrastegels
Top