Tegels voor de woonkamer: een ruim aanbod aan scherpe prijzen!

Tegel woonkamer: aandachtspunten

De woonkamer is de ruimte waarin het meest wordt geleefd, het is het hart van de woning. Bij de keuze voor vloertegels in de living gaan mensen vaak naar keramische tegels, dit omdat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De juiste keramische tegel kiezen is dan ook een belangrijk onderdeel bij de inrichting van je woonkamer

De keuze van je tegel hangt af van de sfeer die je wil creëren in je woning. Sommige tegels geven een koud gevoel, andere dan weer een warm. Soms kan het ook interessant zijn om tegels door te trekken naar de wand.

Voor woonkamertegels heb je bij ons de volgende opties:

- Keramische tegels
- Algemene vloertegels
- Patroontegels

Karakteristieken van deze tegel:

  • Warme uitstraling
  • Makkelijk in onderhoud
  • Je ziet niet snel het "vuil" op de keramische tegels
  • Niet vlekgevoelig: vlekken snel verwijderbaar met water of zeep
  • Kleurbestendig: geen verkleuring door de zon
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Weinig snijverlies
  • Brandbestendig
  • Krasbestendig en duurzaam


Tegel woonkamer: trendy design

Door de nieuwste trends is het mogelijk het gevoel van echte parket in je living te halen zonder echte parket te moeten leggen. Je hebt het uitzicht van echte parket, maar met de voordelen van keramische tegels.

Hetzelfde geldt voor betontegels die de gecementeerde vloeren kunnen vervangen. Het grote voordeel bij al deze tegels is dat je er vloerverwarming mee kan combineren.

Je kan ook kiezen voor natuursteen in je woonkamer. Deze tegels hebben een uniek karakter, omdat geen enkele tegel dezelfde is. Natuursteen is ook een zeer duurzaam product. Blauwe steen wordt heel vaak gekozen. Ook hier is een imitatie tegel mogelijk.

Je kan het aanbod tegels voor de woonkamer snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top