Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Tec7

TEC7 lijmen, kitten & kokers

Ongeveer 20 jaar geleden introduceerde Novatech (een familiebedrijf) het product TEC7 op de Belgische markt. Een uniek product, want plots werden een pak andere kitten, lijmen en kokers perfect vervangbaar door één enkele polymeer. Dat betekende het begin van de weg naar succes, de weg die de firma TEC7 nog volop aan het ontdekken is.

Uit de originele TEC7 is een assortiment gegroeid van producten die dezelfde kenmerken delen. Voor elk toepassingsgebied gaan we op zoek naar de optimale samenstelling: een enkel product met veel zinvolle toepassingen. Met oog voor innovatie, gebruiksgemak en veelzijdigheid.
Elk product streeft in zijn werkgebied naar de top qua kwaliteit, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Men besliste om zich te concentreren op technische producten van een hoge kwaliteit voor de professionele markt. Ons doel is, het werk van vakmensen te vereenvoudigen en hen bij te staan op een professionele manier. Daarom proberen we onze klanten een optimale service te verlenen, gekoppeld aan steeds weer nieuwe, unieke producten.

Onze onderzoeksafdeling is permanent bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, waarbij we heel sterk contact houden met vakmensen.
De TEC7-producten ontstaan vanuit vragen van professionals. Zo ontwikkelen we producten die écht op-maat-oplossingen bieden.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top