Bestel je nieuwe stoelen op Zelfbouwmarkt.be!

Stoelen eetkamer: groot assortiment

Zonder het te weten, zit je vaker op je eetkamerstoelen dan je denkt. Telkens als je een maaltijd eet (van ontbijt tot het toetje na het diner), je krant lezen, huiswerk maken met de kinderen, gezellig een gezelschapsspelletje spelen met de vrienden of thuiswerken met de laptop. Het is dus essentieel dat je degelijke stoelen uitkiest. Duurzaam materiaal, maar ook ergonomisch en goed voor je houding.

Niet alleen deze aspecten zijn belangrijk, maar ook het design van de stoel. De eetkamerstoelen bepalen samen met je eettafel het hele uiterlijk van je keuken of woonkamer. De stoelen zijn vaak de kers op de taart en geven de ruimte een specifieke uitstraling.

Bekijk het assortiment stoelen

Nieuwe stoelen kopen: tips

Bij het uitkiezen van nieuwe stoelen zijn er aantal elementen waar je rekening mee moet houden:

  • Hoogte van je tafel: een stoel die wat te hoog of te laag komt, is echt niet aangenaam om op te zitten en voelt oncomfortabel aan.
  • Ruimte rondom je tafel: kijk of meet goed na hoeveel stoelen er rond je tafel kunnen. Meestal ga je voor een even getal (4, 6 of 8 stoelen zijn het vaakst voorkomend).
  • Keuze uit verschillende materialen: stoelen komen in allerlei materialen en uitvoeringen. Je hebt stoffen stoelen, houten stoelen, metalen stoelen, lederlook of leren stoelen, … De keuze van het materiaal hangt vaak af van de samenstelling van het gezin. Het hebben van kinderen, huisdieren, … kan je keuze beïnvloeden naargelang de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal.
  • Kleur van de stoelen: stem de kleur van je stoelen af met de rest van je interieur of ga voor een leuke contrastkleur om extra aandacht te trekken.

Assortiment stoelen bij Zelfbouwmarkt 

Bij Zelfbouwmarkt heb je keuze uit allerlei stoelen. Van stoelen in kunststof, velours, lederlook tot echt leder. Keukenstoelen met of zonder armleuning. Ook tuinstoelen, barstoelen of stoeltjes voor in de kinderkamer… We hebben het allemaal! Ontdek ons ruim assortiment stoelen snel online of in onze grote showroom en haal je nieuwe eetkamerstoelen binnen aan de beste prijs.

Ontdek het aanbod stoelen
Top