Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Stabilotec

Stabilotec: pvc ramen & buitendeuren

Stabilotec biedt een ruim assortiment pvc ramen & buitendeuren met als doel uw projecten te voorzien van kwaliteitsvolle materialen aan betaalbare prijzen.

EENVOUD

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor jou een eenvoudig assortiment met standaardafmetingen opgebouwd. Gaande van klassiek tot modern kunnen wij voldoen aan ieders smaak & behoeften.

ISOLATIE

Ons raam- en deursysteem biedt een zeer goede thermische isolatie. Het 5-kamerprofiel in combinatie met de dubbele beglazing zorgt voor een uitmuntende isolerende waarde die bovendien de strenge regels inzake energiebesparing ruim overstijgt.

BESPAREND

Ons raam- en deursysteem biedt een niet te evenaren prijs-kwaliteitsverhouding.  Onze '1 standaard / 1 afmeting' -regel in combinatie met onze goede thermische isolatie maakt de besparing compleet. Uw energiefactuur kent een vrije val!

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Onze producten zijn zeer onderhoudsvriendelijk en dus gemakkelijk te reinigen.  Kunststof staat tevens garant voor een lange levensduur, hierdoor bent U verzekerd van een kwalitatief product en dit voor lange tijd.

SERVICE

Dit aanbod pvc ramen & buitendeuren is het resultaat van de goede verstandhouding met onze klanten. Door naar hen te luisteren kunnen wij steeds inspelen op de noden van de markt. Ook hier bieden wij de kwaliteit die je van ons verwacht.

Van al onze producten hebben wij een ruime voorraad, gedaan met lange levertermijnen.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren en een gepersonaliseerde prijsopgave opmaken!

Meer informatie
Top