Staande toilet: uitgebreid aanbod aan zachte prijzen!

Staande wc: stand van zaken

Als je een nieuw toilet of wc wenst, heb je de keuze tussen een staand toilet en een hang wc.
Hoewel zwevende toiletten heel wat voordelen bieden, valt ook over een staande wc heel wat te zeggen. Een staand wc is de meest klassieke toiletvorm, en verliest toch heel wat terrein op de populaire hang wc.
Het grootste verschil tussen beide uitvoeringen is de afvoerbuis: bij een hang wc is deze in de wand, bij de staande toilet in de vloer.

De staande toilet is helemaal op zijn plaats in klassieke of landelijke badkamers, ook in een moderne of design badkamer kan een staand toilet een mooie blikvanger vormen.

Er zijn steeds meer staande toiletten met een origineel design en een unieke vormgeving beschikbaar. Deze staande toiletten passen helemaal in een trendy en moderne woningstijl.

toilet-met-voetsteun

staand-toilet-wit
staand-toilet-wit-1

Staande toilet, een karrenvracht aan voordelen!

Afhankelijk van het merk, en eventuele extra opties, is een staande toilet doorgaans goedkoper dan een hangtoilet. Een staande wc is ook veel eenvoudiger te installeren omdat er niet, zoals bij een hangtoilet, allerlei elementen moeten ingebouwd en weggewerkt worden. De spoelbak en de leidingen blijven wel zichtbaar.

Daardoor zijn de verschillende onderdelen van een staand toilet vlot bereikbaar bij eventuele problemen. Het enige nadeel van een staande wc is het onderhoud van de vloer, omdat de toilet erop rust.

Vaak kiest men bij de vervanging van de staande toiletpot opnieuw voor een een staande wc, omdat men dan geen extra bouw-en breekwerken hoeft uite voeren!

Verder beschikken staande toiletten zowel functioneel als wat betreft design over dezelfde mogelijkheden als hang toiletten: waterbesparende spoeltoetsen, softclose-systeemdiepspoel of vlakspoel toiletpot,...

Je kan het aanbod staande wc's snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in de ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top