Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Sphinx

Sphinx: sanitair - badkamer

Het sanitair merk Sphinx werd opgericht in 1830 en is tegenwoordig zeer succesvol in de Europese sanitairmarkt. Sphinx richt zich vooral op sanitair als kranen, baden, douches en stoomcabines gebaseerd op de verschillende smaken en behoeftes van de consument. Sphinx biedt een totaal programma van sanitair items aan. Functionaliteit gecombineerd met design en een economische waterconsumptie is waar Sphinx sanitair voor staat.

Producten
Sphinx producten zijn op een speciale manier gefabriceerd waardoor ze eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden. Sphinx heeft een zeer uitgebreid assortiment en een breed scala aan badkamerseries. De badkamerseries variëren en zijn allen compleet, bovendien zijn de producten prachtig op elkaar afgestemd.

Vele badkamers of sanitaire ruimtes hebben wel een Sphinx toilet of wastafel van Sphinx in de sanitair uitrusting. Tevens verkoopt Sphinx tegels in verschillende soorten en maten! Het is dus mogelijk om een gehele badkamer of bepaalde sanitair items van het A-merk Sphinx te bestellen.

Sphinx is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt sanitaire aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top