Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Sophie Allport

Sophie Allport: woondecoratie

Sophie Allport, een prachtig Brits woonaccessoiremerk opgericht in 2007 werd meteen een topper in Groot-Brittannië. Sophie Allport haar collecties zijn geïnspireerd op de landelijke  stijl en de wilde dieren thema’s.

De collectie omvat keukenschorten, ovenwanten, keukenhanddoeken, kussens, tassen, mugs, notitieborden vervaardigd uit zeer hoogwaardig geschilderde katoenen stoffen. Ze voegde een extra dimensie toe aan de sponzen keukenhanddoek met een velcro sluiting waardoor je het kan bevestigen aan een handdoekrek zonder dat het er kan van afvallen. Ook introduceerde ze een dubbele ovenhandschoen waarin je beide handen kan steken en op die manier veilig ovenschotels uit de oven kan halen.

Sophie creëert en schildert al haar elegante ontwerpen geïnspireerd vanuit haar passie voor de natuur en haar landelijke thuis in het Britse Stamford.  Wij kozen voor een aantal van haar ontwerpen nl. cheetah, olifanten, schapen, kippen, eenden, artichokes, bijen, libellen en eenhoorns. De stoffen bestaan meestal uit een herhaling van het patroon.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top