Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Siemens

Siemens: keukentoestellen

Bij Zelfbouwmarkt vindt u keukentoestellen van topmerken zoals Siemens.  De koel- en vriesmodules van Siemens zijn speciaal ontworpen om u extra vrijheid te geven bij het inrichten van uw keuken: u kunt eindeloos variëren met verschillende breedtematen en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een front in roestvrij staal of net volledig ingebouwd achter de keukenkast. Met Siemens kunt u uw keuken inrichten op maat van  uw wensen en behoeften! 

Slimme technologie
De koeltoestellen van Siemens beschikken over heel wat troeven: intelligente koelsystemen, sensorregelingen, een freshProtectbox zorgen er bijvoorbeeld voor dat de verschillende soorten   levensmiddelen optimaal bewaard worden. Zo is er bijvoorbeeld een andere luchtvochtigheid nodig voor vlees en vis als voor groente en fruit, en de koelsystemen van Siemens zijn hier speciaal op ingesteld. Dankzij de aparte koelzones blijft uw voorraad extra lang lekker en gezond!

Economisch en comfortabel afwassen
Wist u dat het veel minder water en energie vraagt om met een afwasmachine de afwas te doen? De nieuwste afwasmachines zijn niet alleen super zuinig, maar ook stil en comfortabel. En hoe prettig is het niet om de vaat alleen maar te moeten in- en uitruimen… Met deze toestellen van Siemens is afwassen nooit meer een corvee. Ook bij deze machines heeft u de keuze: volledig ingebouwd, half ingebouwd of volledig weggewerkt. Aan u de keuze!

Zelfbouwmarkt kiest bewust voor topmerken als Siemens om je de beste oplossingen te bieden die op de markt te vinden zijn. Siemens is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top