Schuifpuien - schuiframen: kunststof en aluminium 

Schuifpui: voordelen

Ben je aan het renoveren of bouwen en wil je graag een schuifpui kopen in kunststof of aluminium? Bekijk ons groot assortiment aan schuifpuien in standaardmaten aan de scherpste prijzen en laat je inspireren!

Schuifpui: voordelen

Een schuifpui biedt dankzij het grote kozijn en groot glasoppervlak een prachtig zicht over je tuin. Je haalt er de natuur mee in huis. Je woning baadt in het daglicht en je creëert op slag een open en ruimtelijk gevoel. Bovendien kan de zon heerlijk binnen schijnen en krijg je gratis warmte.
Als je daar niet gelukkig van wordt!

Een schuifpui met kunststof kozijn is budgetvriendelijk en heeft uitstekende isolatiewaarden (zowel op vlak van geluid, als op vlak van warmte). Een aluminium schuifpui is ideaal als je kiest voor grote glasoppervlakken. Het profiel is ijzersterk, maar toch licht.

De schuifpuien zijn voorzien van inbraakwerend hoogrendementsglas en kwaliteitsvol schuifpui beslag. Daarnaast heeft een schuifpui een tweedelige functie: het is een raam en deur in één. Snelle toegang tot je tuin, check! Eenvoudig de ruimte verluchten, ook check!schuifpui

schuifpui-kunststof

Waarom je schuifpui bestellen bij Zelfbouwmarkt? 

  • grote voorraad in budget standaardmaten = direct leverbaar!
  • uitgebreide keuze in standaardmaten (kunststof of aluminium)
  • schuifpuien op maat mogelijk (bestelling via de winkel)
  • topkwaliteit aan zeer scherp tarief
  • thuisbezorgd in België en Nederland (mits transportkost)
  • grote schowroom te Ninove (België)
  • klantenservice die altijd voor je klaarstaat!

Twijfel dus niet langer en bestel snel jouw kunststof schuifpui of aluminium schuifpui online of kom eens langs in onze grote showroom te Ninove (BE) en ontdek er alle mogelijkheden!

Top