Retro tegels & vintage tegels: ruim aanbod, de scherpste prijzen!

Herinner je nog die oude tegels van bij je grootmoeder? Vintage of retro items zijn terug van weggeweest. Maar wat betekent vintage nu eigenlijk?
De term wordt gebruikt voor authentieke stukken die minimaal 50 jaar oud zijn en uit de jaren vijftig of zestig stammen. Maar ook de "seventies" en vroege "eighties" leveren mooie retro stukken op.

Ontdek het aanbod vintage tegels - retro tegels

Retro-vintage tegel: uniek interieur!

Retro is helemaal niet "passé", dat bewijst het steeds groeiende succes van retro tegels. De nostalgische patroontegels zijn een throwback naar je jeugd, enkel zijn ze sterk gemoderniseerd. Vintage tegels geven een unieke uitstraling aan je vloer, je brengt er de charme van de oude huizen opnieuw mee in de huiskamer.

Deze patroontegels bestaan zowel in vloer- als wandtegels en zijn beschikbaar in verschillende formaten, stijlen, designs & kleuren (van zachte pasteltinten of felle kleuren tot cool zwart-wit).

Helemaal in is het creëren van je eigen ‘blend’: je mixt verschillende patroontegels door elkaar in een willekeurig patroon. 

Niet alleen in klassieke interieurs, maar ook bij een modern & landelijk interieur kunnen deze retro tegels een absolute meerwaarde bieden.

Ontdek het aanbod patroontegels
Patroontegels

Vintage tegels: dé trend!

Je kan het aanbod retro tegels (vintage tegels, patroontegels) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, tegelspecialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top