Retro badkamer: ruime keuze, scherpe prijzen!

Retro badkamer: aandachtspunten

Een retro badkamer is voor veel mensen een droom. Een badkamer die het comfort en de luxe van moderne badkamertechniek combineert met een stijlvol en nostalgisch ontwerp: wat kunt u meer wensen?

Retro badkamers zijn volledig volgens uw eigen wensen in te richten. Van elegante kranen tot vrijstaande baden, al dan niet op pootjes. De charmante uitstraling van een retro badkamer wordt bepaald door elk detail. Niet alleen retro baden en badkamermeubels, maar ook alle bijpassende accessoires geven nostalgische badkamers hun unieke look.

Het groeiende succes van retro badkamers bewijst dat retro zeker niet gelijk staat met oubollig. Integendeel: de nostalgische badkamers van vandaag herinterpreteren de badkamers uit grootmoeders tijd en geven ze op die manier een hedendaags tintje.

Veel badkamertopmerken met aandacht voor design leggen zich toe op producten voor retro badkamers. Dat hun stijlvolle en kwalitatieve ontwerpen in elk budget in te passen zijn, bewijst het assortiment van Zelfbouwmarkt. Wij geven u de ideale start voor de realisatie van uw eigen retro badkamer.

Retro badkamers: webshop & showroom

Droomt u ook van een retro badkamer? Verken dan zeker het assortiment badendouches, toilettenbadkamermeubels, kranen en radiatoren van Zelfbouwmarkt.

Ons gamma bevat ook een ruime selectie badkameraccessoires voor nostalgische badkamers. Blader door het ruime aanbod op deze website, en u hebt alle praktische informatie meteen bij de hand. In onze showroom bekijkt u onze retro badkamers van dichtbij en krijgt u advies op maat van een van onze badkamerspecialisten.

Breng daarom zeker een bezoek aan onze toonzaal in Ninove en ontdek onze scherp geprijsde retro badkamers.

Top