Doucherenovatie: ruim aanbod aan scherpe prijzen!

Douche: hoe renoveren?

Is uw badkamer al wat ouder en staat een douche renovatie stilaan op uw agenda? Dan hebt u verschillende mogelijkheden. Als niet zozeer de douchecabine zelf maar wel de afwerking aan vernieuwing toe is, kan een renovatie douche uw bestaande badkamer nieuw leven inblazen.

Uw douche renoveren kan bijvoorbeeld door de tegels te vernieuwen of de douchekraan te vervangen. Kiest u daarbij voor een spaardouchekop, dan bespaart u meteen water én geld: met een spaardouchekop verbruikt u immers tot de helft minder water per minuut. Een douche renoveren richt zich ook vaak op de afdichting en waterdichtheid.

Om lekken en schimmels te voorkomen, moeten alle randen goed afgekit zijn en moeten de voegen tussen de tegels waterdicht zijn. Kiest u voor renovatie? Douchebenodigdheden en alle materialen vindt u onder één dak bij Zelfbouwmarkt.Doucherenovatie: ruim aanbod

Hebt u nog geen douchecabine maar een douchebak met douchegordijn? Uw douche renoveren kan dan met de plaatsing van douchewanden. Douchebakken hebben meestal standaardafmetingen, zodat een renovatie douche met nieuwe douchewanden eenvoudig te realiseren is. Is de douchebak door de jaren heen hier en daar lichtjes beschadigd geraakt? Bij Zelfbouwmarkt vindt u speciale producten om deze beschadigingen te herstellen zodat u er geen hinder meer van ondervindt.

Een douche renoveren kan met Zelfbouwmarkt eenvoudig en aan een zachte prijs. Bij een bezoek aan onze toonzaal krijgt u advies van onze badkamerspecialisten over uw renovatie douche.

Top