Ramen kopen? Een uitgebreid aanbod ramen aan zachte prijsjes!


Ramen kopen, een belangrijke aankoop!

Ramen kopen doe je niet elke dag, daarom is het een zeer belangrijke aankoop.
De hoeveelheid aan mogelijkheden & toepassingen is groot.
Je dient met vele verschillende factoren rekening houden: keuze van de raamprofielen (pvc, hout, alu), de raamtoepassing (vast raam, schuifraam,...), het perfecte glas, de stijl dient met je woning te matchen, de garantie & levensduur, en je moet dan ook nog kijken dat dit alles binnen je voorziene budget blijft.
Een specialist of adviseur is hierbij dus zeker geen overbodige luxe!

Investeren in niewe ramen levert je enkel voordelen op:

- comfort (warmte blijft langer behouden)
- dalend energieverbruik/dalende energiefactuur
- geluidsisolerend: minder of geen lawaaihinder meer
- esthetisch: nieuwe ramen uit het materiaal & de kleur die het best bij de huisstijl past
- verhoogde inbraakbeveiliging
- verhoogde waarde
van het eigendomRamen kopen: Zelfbouwmarkt dé raamspecialist!

Doordat de ruime keuze in ramen gaan wij een stap verder: je kan bij Zelfbouwmarkt niet alleen terecht voor de aankoop van je ramen, maar ook voor advies, plaatsing & de opmeting.

Het opmeten van ramen is niet altijd even eenvoudig, daarom kan je ook een beroep doen op onze vakmensen voor een professionele en gedetailleerde opmeting.

We beschikken over een breed assortiment standaard ramen en maatwerk ramen die je zelf kan installeren, maar je kan ook kiezen voor Kömmerling ramen die geïnstalleerd worden door onze professionele installateurs, met reeds een zeer lange staat van dienst! 

Je kan het aanbod ramen (standaardmaten of op maat: hout, kunststof (pvc) of aluminium) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Ook over de gangbare combipremies op ramen lichten onze adviseurs je graag in.

Top