Radiatoren: ruim aanbod, topkwaliteit en scherpe prijzen!

Radiator kopen: aandachtspunten!

Radiatoren zijn onmisbaar voor het comfort van het hele gezin. De nieuwste generatie radiatoren is veel krachtiger dan de vorige, men kan met een kleine radiator een grote ruimte verwarmen, het design is hierdoor dus veel belangrijker geworden.

Verwarmen kan op een stijlvolle, kwaliteitsvolle en trendy manier, de radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vermogens (wattages), designs en kleuren.

Waar dien je op te letten bij de keuze van een radiator:

  • de grootte van de te verwarmen ruimte
  • de gewenste temperatuur
  • de beschikbare ruimte voor de radiator (afmetingen radiator)
  • gas (breekwerken?) of elektrisch (stopcontact nodig)
  • integratie/harmonie met het interieur (kleur/design van de radiator)

In de zoektocht naar verwarmingsoplossingen voor de hedendaagse én toekomstige behoeftes in een veranderende wereld staat duurzaamheid centraal.

Daarom dienen een hoogwaardige afwerking en energie-efficiëntie hoog in het vaandel gedragen te worden.Radiator: vermogen berekenen!

Hoeveel Watt je nodig hebt, bepaal je door eerst de m3 te berekenen.
Dit doe je door de lengte, breedte en hoogte van de ruimte te vermenigvuldigen.

Daarna vermenigvuldig je het aantal m3 als volgt, dit om het exacte benodigde vermogen te kennen:

  • voor het toilet, de hal of slaapkamer: m³ X 70
  • voor de keuken en bureau: m³ x 77
  • voor de eetkamer en woonkamer: m³ x 85
  • voor de badkamer: m³ x 94

Een goed geïsoleerde ruimte behoeft 10% minder vermogen.

Vraag in ieder geval professioneel advies in onze toonzaal in Ninove voor de installatie van je verwarming.


Radiatoren: soorten

Designradiatoren staal

Stalen designradiatoren verenigen topdesign met creativiteit, functionaliteit en rendement. De verschillende collecties stalen designradiatoren bestaan telkens in verschillende kleuren en verschillende afmetingen zodat er voor elke ruimte en toepassingen zeker een geschikt model te vinden is.

Designradiatoren aluminium

Aluminium radiatoren hebben heel wat voordelen. Ze zijn energiebesparend omdat ze de warmte sneller geleiden en een lagere waterinhoud hebben. Daarnaast zijn Aluminium radiatoren ook lichter en dus makkelijker te monteren.

Handdoekradiatoren

De badkamer evolueert meer en meer naar een wellnessruimte waarin sfeer en comfort prioriteit zijn. Naast de keuze uit verschillende modellen en kleuren, is er de keuze uit verschillende afmetingen en wattages. Dit betekent dat je zelf bepaalt waarvoor de handdoekdroger gebruikt wordt. Als handdoekdroger en aanvullende verwarming, of om de volledige ruimte te verwarmen. Daarnaast zijn de meeste van onze handdoekdrogers ook beschikbaar in elektrische uitvoering.

Paneelradiatoren

Voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke radiator zijn de paneelradiatoren een ideale oplossing. Zij combineren een snelle en efficiënte warmteafgifte met een hoge flexibiliteit in afmetingen en wattages.
Deze conventionele paneelradiatoren zijn beschikbaar in 2 versies: type 22 en type 33.

Radiator kopen? Ontdek dan snel het aanbod radiatoren op deze website en koop ze online!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in radiatoren, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


Top