Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Dubbele rolgordijnen

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 29 resultaten!

Dubbele rolgordijnen: functionaliteit & esthetiek in één!

Dubbele rolgordijn (duo rolgordijn)

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door het duo rolgordijn op en neer te laten, en de banen over elkaar te schuiven, bepaal je zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open. Dit kan op elke hoogte van het raam. Met een dubbel rolgordijn behoud je tevens een ruimtelijk effect.

Een rijk keuzepalet is hier ook beschikbaar wat betreft kleuren, maten, motieven,... Dubbele rolgordijnen zijn voorzien van een luxe hoogwaardig cassettesysteem in wit of blank metaal met een transparant ketting-optrekmechanisme. Onze stoffen zijn van hoogstaande kwaliteit en bestaan voor 100% uit polyester

Dubbelle rolgordijnen zijn haast even populair geworden als vouwgordijnen. 
Dubbele rolgordijnen passen dankzij de vele mogelijkheden en opties zowel in een modern, landelijk als in een klassiek interieur. 
Ze zijn perfect om de lichtinval in je huis, de privacy en de inkijk zelf te bepalen. Je vindt rolgordijnen in allerlei materialen, stoffen, motieven, patronen en kleuren waardoor je ze volledig kan afstemmen op je eigen smaak en stijl van je interieur.

Ook de toepassingen van een duo rolgordijn kunnen verschillen al naargelang de ruimte: verduisterend, lichtdoorlatend, isolerend,...

De voordelen van dubbele rolgordijnen:

  • budgetvriendelijk
  • warmtewerend, ze kunnen tot 68% van de warmte van de zon reflecteren
  • een compact gordijn: neemt weinig plaats in
  • een eenvoudig bedieningssysteem: ketting aan de zijkant
  • de stoffen zijn (af)wasbaar
  • perfect combineerbaar met overgordijnen 

Kom dus gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de specialisten in raamdecoratie, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

dubbel-rolgordijn
raamdecoratie-rolgordijn-prijs
dubbel-rolgordijn-prijs
Top