Nieuw in het assortiment: Quick-Step parket

Bij Zelfbouwmarkt kon je altijd al parket vinden, maar sinds kort hebben we ons aanbod uitgebreid. Vanaf nu kan je het uitgebreide assortiment parket van het toonaangevend merk Quick-Step bestellen bij ons. In onze toonzaal kan je het parket zien én voelen. Via onze webshop kan je vanuit je luie zetel jouw nieuwe parketvloer bestellen.

Bekijk het aanbod parket

Parket: authentieke schoonheid

Een parketvloer brengt een ongekende warmte met zich mee. De authentieke uitstraling warmt elk interieur op in een fractie van een seconde na plaatsing. Dankzij de levendige kleurvariaties van natuurlijke houtsoorten krijg je de kans om het kleur uit te kiezen dat het best past bij jouw woning.

Parketvloer Quick-Step: wood for life technologie

Een vloer heeft dagelijks heel wat te verduren. Van vuile schoenen tot schuivende stoelenpoten, van vetvlekken tot de speelgoedautootjes van de kinderen. Het is dus cruciaal dat jouw nieuwe vloer bestand is tegen die omstandigheden. Quick-Step introduceert hiervoor hun “wood for life”-technologie. Dit is een innovatieve beschermlaag die ervoor zorgt dat vuil niet in de poriën van de vloer sijpelt. Jouw vloerbekleding zal er jarenlang als nieuw blijven uitzien!

Plaatsing van parket: een koud kunstje

Dankzij het nieuwe Uniclic Multifit-systeem plaats je je vloer in geen tijd. Dit kliksysteem maakt dat je de parketvloer snel, makkelijk, naadloos en perfect egaal kan plaatsen. De parket kan zowel zwevend als met gelijmde plaatsing gemonteerd worden.

Top