Quickstep Royal Partner: een ruim aanbod aan onklopbare prijzen!

Quick-step: hoogkwalitatieve vloeren


Quick-Step is doorheen de jaren een vast begrip geworden: niet te verwonderen, want voor elke woonstijl bieden ze de juiste vloer. Zowel planken als tegels, brede of smalle planken, laminaat, parket, vinyl (pvc vloer)… Quick-Step heeft het allemaal. Quick-Step vloeren zijn extreem veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt gebruiken. En dankzij het uitgebreide assortiment aan ontwerpen en stijlen - van klassiek tot trendy - is het zo dat er een Quick-Step vloer is voor elke kamer in je huis.
Zelfbouwmarkt is voor Quick-Step de hoofdverdeler van de streek. Je kan dus rekenen op een eersteklas service en scherpe prijzen

Het parket van Quick-Step behoort niet tot de groep van massief parket maar is samengesteld uit verschillende lagen. De harde kern van de plank bestaat uit 9mm gerecycleerd Hevea-hout. Quick-Step gaat prat op het ecologisch karakter van de vloer. Hevea komt van een plantageboom die vooral gebruikt wordt voor rubberproductie.

Als de rubberproductie ten einde loopt (na 25 tot 35 jaar), recycleert Quick-Step het hout waarna de aanplanting van nieuwe bomen gebeurt.

Het parketaanbod bestaat uit drie lijnen met in totaal 47 verschillende variaties. De prijzen schommelen afhankelijk van de lijn tussen de € 40 en 90 per vierkante meter. De installatie kan zowel zwevend of verlijmd gebeuren. De planken worden aangebracht via het snelle en gebruiksvriendelijke kliksysteem dat Quick-Step ook hanteert voor zijn laminaatvloeren.

De grootste troeven van Quickstep

Het ongeëvenaarde revolutionaire uniclic®-systeem zorgt voor een oersterke verbinding die u bovendien makkelijk zelf kunt leggen. Ja hoor, ook als je twee linkerhanden hebt! En dan is er de Scratch Guard technologie, het eindresultaat van jarenlang onderzoek en investeren op het gebied van duurzaamheid. Deze zorgt ervoor dat Quickstep vloeren tien maal krasbestendiger zijn en dat de toplaag van uw vloer extra beschermd wordt. Je kan dus jarenlang genieten van een mooie, natuurlijk ogende vloer. Dat is ook de reden waarom Quickstep een onberispelijke reputatie heeft… en 25 jaar garantie biedt.

Geschikt voor vloerverwarming

Je kan uw Quick-Step, mits de juiste ondervloer, “zwevend” leggen en combineren met vloerverwarming. Voor heerlijk warme voeten…en een flinke energiebesparing!

Quick-Step is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt vloeraanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.

Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er onze adviseurs die je graag verder informeren!

quickstep-vloeren
laminaat-quickstep
quickstep-vinyl
Top