Handdoekradiatoren: ruime keuze, scherpe prijzen!

Handdoekradiator: elegant & functioneel

Een badkamerradiator is een in het oogspringend designobject geworden dat je badkamer een geheel eigen uitstraling geeft, en maakt de radiator een essentieel onderdeel van de bakdamer

De radiator geeft warmte af waardoor de badkamer een warme, gezellige & ontspannende oase van rust wordt! 
Badkamerradiatoren zijn van een speciale coating voorzien voor vochtige ruimtes. Een design radiator voor in de badkamer is dubbel functioneel. Naast het verwarmen van je badkamer heb je de mogelijkheid om handdoeken te drogen.

Prijzen kunnen sterk verschillen naargelang het model, design, formaat, uitvoering! Een goede radiator betekent al snel een flinke hap uit het budget.

Als radiator specialist bieden we kwaliteit, service en continue radiatorpromoties, zodat we steeds binnen de grenzen van uw budget blijven.

Naast ons eigen huismerk "BeauHeat" aan onklopbare voorwaarden, bieden we ook zeer scherpe prijzen op radiatoren van topmerken!
Handdoekradiatoren: dé beste prijs-kwaliteit!

Het assortiment radiatoren is zeer groot en gevarieerd bij Zelfbouwmarkt: verschillende afmetingen, modellen, vormen, designs, kleuren , performanties,...
Gezien ons eigen huismerk en de aankooppolitiek zijn de prijzen steeds budgetvriendelijk, ook voor de meest trendy design modellen. 

Je kan het aanbod badkamerradiatoren snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top