Afwerkingsmateriaal en oliën

Zijn je nieuwe binnendeuren net geplaatst? Werk deze dan af met de juiste afwerkingsmaterialen. Bij Zelfbouwmarkt bieden wij jou de keuze uit verschillende oliën om je houten deuren te behandelen, net als materialen om alles na plaatsing netjes te reinigen. Hierdoor geniet je in geen tijd van je mooie nieuwe binnendeuren.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Werk je binnendeuren af met de juiste materialen

Je binnendeuren zijn net geplaatst en uiteraard wil je hier jaren geniet van. Het is van groot belang om je deuren te behandelen na plaatsing met de correcte materialen. Hierdoor wordt het onderhoud van je binnendeuren een fluitje van een cent!

Vooral bij houten deuren is dit belangrijk. Hout leeft en met de juiste olie bescherm je het deurblad voor invloeden van buitenaf (o.a. vocht, temperatuurverschillen, …).

Binnendeuren correct afwerken = weinig onderhoud

Bij het plaatsen van je deuren maak je al snel wat vuil of stoffig. Met de juiste producten reinig je het deurblad, maar ook de scharnieren of kleine schroefpunten. Smeerolie werkt beschermend, roest-oplossend en corrosie-werend.

Of heb je bijvoorbeeld wat montageschuim gemorst? Ga dan voor een product speciaal ontworpen om deze resten netjes op te lossen zonder schade toe te brengen aan je nieuwe deur.

Zoals hierboven aangehaald, is het essentieel om je houten deuren een laagje te geven met olie. Onderhoudsolie dringt diep in het oppervlak en verstevigt op deze manier de bovenlaag van het hout. De deur wordt meer vocht- en vuilafstotend. Bovendien accentueert de olie de structuur van het houtoppervlak en bepaalt het soort olie ook de uiteindelijke kleur van je houten binnendeur.

Extra advies nodig?

Zit toch nog met wat twijfels of vragen over de correcte nabehandeling van je binnendeuren? Contacteer ons gerust via chat, mail of telefoon. We helpen je graag verder.

Daarnaast ben je uiteraard altijd welkom in onze toonzaal in Ninove. Onze adviseurs geven je raad op maat en specifiek voor jouw binnendeuren. Op deze manier maak je geen foutieve keuzes en onderhoud je jouw deuren als een echte pro!

Contacteer ons Bekijk alle plaatsingsmaterialen
Nieuwe binnendeuren onderhouden
Top